sâmbătă, decembrie 2, 2023
ACTUALITATEColegiul Național al PMP a decis excluderea din partid a fostului președinte...

Colegiul Național al PMP a decis excluderea din partid a fostului președinte Cristian Diaconescu

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a anunțat, miercuri, excluderea din partid a fostului lider Cristian Diaconescu, menționând că o decizie în acest sens a fost luată de Colegiul Național.

„În PMP nu există decât o singură structură de conducere, aleasă democratic, și care astăzi, în deplină legalitate, în acord cu statutul partidului nostru, cu un singur vot de abținere, a decis să ne despărțim definitiv de fostul nostru coleg, domnul Diaconescu.

S-a încheiat o etapă, lucrurile sunt clare, începând de astăzi domnul Diaconescu nu mai este membru PMP. Înțeleg că are alte obiective politice, îi urăm succes, dar experiența pe care am avut-o împreună este una regretabilă și ea s-a încheiat astăzi”, a declarat președintele PMP, Eugen Tomac.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. PMP s-a dovedit o caricatură de opoziție, o caricatură de patriotism și o caricatură de conservatorism.

    Ahtiatul de Tomac vrea să fuzioneze cu PNL Cațu, infometați după PNNR, furioși că au pierdut alegerile parlamentare in fața AUR.

    Eugen Tomacule, ati pierdut pe mâna tăticului vostru Băsilă securistul, că inainte de alegeri el il lăuda slinos pe Biden la fel ca Bacon-schi alt pseudoconservator. V-ati bătut joc de Trump atunci și acumtremurati in fața Rusiei cu senilul de Biden la putere.

    de aia tot PMP-=ul trebuie aruncat la gunoi pentru că a mințit conservatorii. AUR a caștigat pentru că a apărat poporul de dictatura sanitară, nu ca Tomac și gașca, apărătorii lui Cațu și a ințepării obligatorii a poporului de către globaliști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate