ACTUALITATEColegiul Național al PMP a decis excluderea din partid a fostului președinte...

Colegiul Național al PMP a decis excluderea din partid a fostului președinte Cristian Diaconescu

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a anunțat, miercuri, excluderea din partid a fostului lider Cristian Diaconescu, menționând că o decizie în acest sens a fost luată de Colegiul Național.

„În PMP nu există decât o singură structură de conducere, aleasă democratic, și care astăzi, în deplină legalitate, în acord cu statutul partidului nostru, cu un singur vot de abținere, a decis să ne despărțim definitiv de fostul nostru coleg, domnul Diaconescu.

S-a încheiat o etapă, lucrurile sunt clare, începând de astăzi domnul Diaconescu nu mai este membru PMP. Înțeleg că are alte obiective politice, îi urăm succes, dar experiența pe care am avut-o împreună este una regretabilă și ea s-a încheiat astăzi”, a declarat președintele PMP, Eugen Tomac.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. PMP s-a dovedit o caricatură de opoziție, o caricatură de patriotism și o caricatură de conservatorism.

    Ahtiatul de Tomac vrea să fuzioneze cu PNL Cațu, infometați după PNNR, furioși că au pierdut alegerile parlamentare in fața AUR.

    Eugen Tomacule, ati pierdut pe mâna tăticului vostru Băsilă securistul, că inainte de alegeri el il lăuda slinos pe Biden la fel ca Bacon-schi alt pseudoconservator. V-ati bătut joc de Trump atunci și acumtremurati in fața Rusiei cu senilul de Biden la putere.

    de aia tot PMP-=ul trebuie aruncat la gunoi pentru că a mințit conservatorii. AUR a caștigat pentru că a apărat poporul de dictatura sanitară, nu ca Tomac și gașca, apărătorii lui Cațu și a ințepării obligatorii a poporului de către globaliști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate