ACTUALITATECodrin Ștefănescu spune că Liviu Dragnea a fost convocat luni la DNA:...

Codrin Ștefănescu spune că Liviu Dragnea a fost convocat luni la DNA: Teama de Dragnea transpiră prin toți porii lor

Liviu Dragnea a fost chemat luni la DNA, a anunțat Codrin Ștefănescu, unul dintre apropiații fostului lider PSD. Conform Digi24, Dragnea mai are două dosare în derulare: dosarul vizitei în SUA în 2017, la inaugurarea lui Donald Trump (trimis în judecată), și dosarul Tel Drum (aflat încă la DNA).

„Vreau să fac un anunț! Hărțuirea lui Liviu Dragnea continuă! Mâine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii îi programaseră RMN-ul! Pe o chestie de procedură la care, în mod legal, puteau participa doar avocații! Singuri, fără el! Dar sistemul ăsta ticălos și rezist nu se lasă! Teama de Dragnea transpiră prin toți porii lor, frica de ceea ce au făcut i-a înnebunit pe toți! Abuzurile astea, în formă continuată, dovada clară a unor spaime imense. De care, într-un viitor apropiat, știu și ei că vor răspunde! V-am anunțat ca să știți cu toții ce se întâmplă!”, a scris Codrin Ștefănescu duminică pe Facebook.

Fostul președinte PSD Liviu Dragnea a ieșit din închisoare la jumătatea lunii iulie, după ce Tribunalul Giurgiu i-a admis cererea de liberare condiționată. Dragnea a fost închis pe 27 mai 2019, după ce a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor de la Protecția Copilului Teleorman.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Teama de Dragnea , ce banc bun . Ne este teama de o jigodie care s-a imbogatit prin furt intr-un judet sarac al tarii , si care a promovat analfebete de colectie gen Dancila si Carmen Dan . Iar Codrin e portretul parvenitului perfect , de la pupat dosul lui Vadim Tudor acum a ajuns la Dragnea . Ce personaje sinistre !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...