joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATECodrin Ștefănescu cere suspendarea din funcție a primarului Nicușor Dan

Codrin Ștefănescu cere suspendarea din funcție a primarului Nicușor Dan

Alianța Pentru Patrie (APP) solicită Guvernului și reprezentanților săi, respectiv Prefectului Capitalei, să ia măsuri pentru remedierea problemelor grave cu care se confruntă bucureștenii, sau să-l suspende urgent pe  Nicușor Dan, din funcția de primar al Capitalei, informează BZI.ro.

Cererea înaintată de APP cuprinde următoarele motive:

„– La această oră, sute de mii de locuitori ai Capitalei stau în frig, fără apă caldă, uneori fără curent electric, în nepăsarea și în bătaia de joc a autorităților locale și centrale, coordonate de Nicușor Dan.

– Sunt deja câteva zeci de mii de plângeri, sesizări și acțiuni în instanță, din partea bucureștenilor, care sunt pur și simplu ”exterminați” în propriile locuințe, fără ca nimeni să intervină.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu(click aici), vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

– Spitalele din București, deja supra-aglomerate în urma virozei care face ravagii în rândul copiilor, au la rândul lor probleme cu furnizarea apei calde, a căldurii și a gazelor.

– Foarte mulți medici, membrii ai A.P.P., începând de la chirurgi până la directori medicali de spitale, afirmă clar că epidemia de viroze aflată în curs de expansiune, de la copii la adulți, se datorează în mare măsură și condițiilor improprii de trai, din locuințele bucureștenilor, locuințe lipsite de căldură.

– Primarul Nicușor Dan supune locuitorii Capitalei, în mod intenționat și cu aprobarea tacită a Guvernului, la condiții total inumane, pentru o capitală a unei țări membră U.E.

– Primarul Capitalei și voi cei din Guvern, afirmați în mod repetat și mincinos, că vreți ”o țară ca afară”, în timp ce bucureștenii sunt supuși celor mai cumplite și vitrege condiții de trai: ne referim la familiile care au copii, bătrâni, pensionari, persoane cu dizabilități și bolnavi, toți aceștia având nevoie de condiții omenești de trai, în propriile locuințe.

Alianța Pentru Patrie vă reamintește, vouă, celor din Guvern, că în timpul campaniei electorale a lui Nicușor Dan, pe care ați susținut-o, a fost utilizat un slogan electoral, total mincinos, de genul: ”Votați USR și Nicușor Dan, ca să aveți apă caldă”! Ceea ce s-a dovedit a fi o mare minciună, o mare bătaie de joc, și o umilire a românilor, umilire asumată oficial.

Somăm în mod public Guvernul și Prefectul Municipiului București, să nu devină complici la această situație deosebit de gravă, prezentată anterior, să ia măsuri de urgență, să comunice aceste măsuri în spațiul public, sau să-l suspende, imediat, pe primarul userist care îngroapă pur și simplu Capitala României.”, a transmis Codrin Ștefănescu – Președinte A.P.P.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

3 COMENTARII

  1. bucurestenii au votat in numar mare pe mucusor, chiar daca s-a si furat la vot, nu mai suportau pe firea ca cica facea paranghelii cu manelisti, asa suna o mantra a mucisoristilor, desi pe vremea ei era cald in case.
    Pe vremea lui nicushor in schimb toata vara am tinut-o ca greierii numai in distractii, strazi deschise cu circ, bere, teatru, ca-n occident. Pana la urma caldura e un moft, mai ales cand avem incalzirea globala la dispozitie, gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE