luni, iunie 24, 2024
ACTUALITATECoaliția pentru Națiune (CpN) a clarificat plecarea lui Aurelian Popa: Încă de...

Coaliția pentru Națiune (CpN) a clarificat plecarea lui Aurelian Popa: Încă de la înființare, acesta a folosit activitățile și acțiunile partidului în interes propriu. Vom reuși să trecem peste acest impas și să realizăm o construcție politică stabilă

Ieri, activistul Aurelian Popa a anunțat că pleacă din Coaliția pentru Națiune (CpN), partidul a venit cu lămuriri privind plecarea acestuia și acțiunile acestuia din ultima perioadă.

„În data de 2 noiembrie, conducerea Coaliției pentru Națiune a decis, în unanimitate, sancționarea domnului Aurelian Popa, cu suspendarea pentru o perioadă de 9 luni din funcția de prim-vicepreședinte al CpN, pentru fapte și acțiuni care au adus prejudicii grave activității, imaginii și unității partidului.

Domnul Aurelian Popa a fost invitat să participe la ședința în care s-au discutat faptele sale și urma să fie stabilită o eventuală sancțiune, însă a refuzat și a preferat să-și anunțe demisia din partid pe canale personale de social-media și în publicații online.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Până la acest moment, nu ne-a fost comunicată oficial demisia sa.

În lipsa acesteia, dacă acțiunile sale vor continua să aducă prejudicii Coaliției pentru Națiune, vom lua măsurile statutare care pot merge până la excludere.

În fapt, încă de la înființare, domnul Aurelian Popa a folosit activitățile și acțiunile partidului în interes propriu, precum cereri de donații în conturile sale paypal și revolut, în timp ce transmitea live evenimentele partidului pe pagina sa de Facebook, ori folosirea datelor obținute prin asocierea cu partidul, în nume propriu.

Suntem conștienți că acest incident de parcurs provoacă neliniște în rândul celor care și-au pus speranțe în CpN, dar vă asigurăm că vom reuși, cu ajutorul vostru, al celor care cred în noi, să trecem peste acest impas și să realizăm o construcție politică stabilă.

Coaliția pentru Națiune va fi o alternativă politică solidă, de opoziție reală, în bătăliile politice care vor urma“, au transmis cei de la CpN pe Facebook.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. un partid cica ortodox, in care cel putin 3 lideri nu sumt crestini practicanti, nu are cum sa fie bine primit de Dumnezeu.
    Respecti ordinul pe unitate o vreme, dar inainte de a fi securist, esti tot un om, si ajungi sa rabufnesti mai devreme sau mai tarziu. De exemplu Aurica asta era numai cu mu.ia in gura toata ziua…
    Nu, chiar nu treci lacu facandu-te frate cu dracu, sa fie clar.

  2. Am fost abonata pe canalul telegram al lui Aurelian, dar de astazi am renuntat, pentru ca este prea mult venin acolo, exprimat chiar de Aurelian. A reinceput cu m–e… si nu cred ca asta e ceea ce astept de la un suveranist. Este plin de venin si a postat amenintarea “Îl dezosez azi si pe falsul ortodox, cuviosul Capsali”, asta dupa ce ieri a incercat sa il mânjeasca pe dr. Constantinescu. Ma bucur ca a iesit din partid, tefelistul Aurelian. Trebuie sa continuati, asta nu inseamna nimic pentru partid, e un castig, nu o pierdere. Va trebui sa fiti atenti la actiunile razbunatoare si pline de orgoliu ale lui Aurelian, nu o sa va slabeasca.

  3. Scrieti cind au reusit cei proveniti din taraime sa faca ceva folositor impreuna? Si doi daca au fost au sfirsit prin a-si da in cap unul altuia. Dincolo de distrugeri, tradari si slugarnicie fata de straini, taranimea n-a fost in stare de nimic! Vorbim de astia ridicati dupa 45 si nu despre altii, din trecut, deoarece nu se poate face vreo paralela intre acestia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE