joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEVIDEO | CNA primește puteri pe rețelele de socializare pentru a cere...

VIDEO | CNA primește puteri pe rețelele de socializare pentru a cere ștergerea conținutului. Mircea Badea: Mă bate gândul să-mi fac de Telegram. 99% îmi fac!

Mircea Toma, membru în Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), a anunțat că instituția va primi puteri sporite pe rețelele de socializare. El a făcut referire în special la YouTube, Facebook și Instagram, companii care vor reacționa mult mai prompt la cererile CNA.

„Probabil că în viitorul apropiat, CNA va deţine o calitate specială, de „trusted partner“, de partener investit cu o încredere mai consistenţă, în aşa fel încât atunci când reclamă CNA-ul, reacţia Youtube să fie mai promptă“, a precizat Mircea Toma la emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News.

Mai exact, e vorba de implementarea unei Directive UE care extinde puterile pe care CNA le are în TV și radio și în mediul online.

„Suntem în plin proces de adaptare a normelor de utilizare a acestei legi, în ceea ce priveşte legislaţia secundară, Codul audiovizual, ca să vedem cum putem să îl aplicăm şi în ce măsură se potrivesc normele pentru televiziune pentru audiovizualul de pe diversele platforme folosite frecvent în România, Facebook, Youtube şi Instagram“, a spus Mircea Toma.

„Platformele au nişte norme, cu reguli, pe care utilizatorii, respectiv persoanele care urcă pe Youtube un material audiovizual, trebuie să le respecte. Dacă nu le respectă, materialele pot fi şterse. Mai mult de atât, conturile pot fi desfiinţate“, a mai explicat Mircea Toma.

În plus, reprezentantul CNA i-a îndemnat pe oameni să reclame când sesizează ceva neconform.

Mircea Badea: Îmi fac Telegram

Mircea Badea a făcut un comentariu, în cadrul emisiunii În Gura Presei, când a citit această știre.

„Știți ce mă bate gândul? Mi-a trecut prin cap să-mi fac canal de Telegram. Să sânt, cum ar fi! Lasă să sânt!“, a spus Mircea Badea pe un ton ironic.

„Deci, datoria de a reclama e la noi, la public, în calitate de cetățeni. Dar dacă tu reclami la CNA că nu ți-a plăcut ce a postat Badea, faci plângere la CNA. CNA pârăște la Meta și vin sancțiunile. 99% îmi fac Telegram.“, a mai precizat realizatorul TV.

„Ia să vedeți cum vă reclamă unul-altul pe la CNA și veți avea contul blocat“, a conchis Mircea Badea.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

 1. “retzele de socializare”
  alea unde trebuie sa-ti faci cont,
  sa te inscrii intr-un anturaj posibil de infractori?
  -da,
  mircea “guzgan” toma e ala nimerit!

 2. De la inceputul pandemiei folosesc Telegram. Pentru cenzura asupra posturilor TV care incercau sa spuna adevarul despre Covid si despre efectele catasrofale ale asa numitului vaccin, Mircea Toma si ceilalti de la CNA trebuie judecati si condamnati pentru complicitate si instigare la crima.

 3. Pățit deja pe o platformă din asta! Vorbeam atunci de “siguranță și eficiența”. Mi-au închis contul instantaneu, am încălcat “politicile”. Nu i-am înjurat, le trimiteam doar linkuri din presa necenzurată cu morți subit imediat după injecție. Apoi, prin martie 2021 (injecțiile au apărut prin ianuarie), toată presa mută pur și simplu. Peste tot auzeai de “siguranță și eficienta” și de câtă “nemernicie” și “neiubire de oameni” stă în cei care refuză “injecția divină”. Eram pe vremea aia considerat antihrist de stat, de cunoștințe, de colegi! Voi știți câți oameni au omorât ăștia in perioada 2020- 2022 fie prin injecții fie prin “tratamente”? Milioane de oameni în întreaga lume! Și scapă toți basma curată! Dar doar aici cât timp trăiesc pe pământ! După ce vor pleca din această lume vor plăti tot, îndoit! Apocalipsa cap 18 vs 6. Pentru asemenea răutate și nedreptate există doar o singură răsplată ce va fi dată de un singur Judecător! Poate peștele să fugă din lac? Așa și ei, nu au unde fugi, Dumnezeu are tot în mâinile Sale, nu există loc unde să se refugieze! Se pot ascunde un timp și o jumătate de timp, dar tot vor ieși din ascunzătoarea lor! Nu au ei timp la câtă veșnicie are Domnul Dumnezeu! Cred ei că dacă cenzurează o să avem mai multă încredere în ei?! Da de unde, nu o să-i mai urmeze nimeni! Matei cap 7 vs 16-20

 4. toți useriștii din CNA cu bolșevicul ateu Mircea Toma in frunte salivează deja la visul de a putea cenzura liber pe rețele, să vedeți acum conturi blocate că vin bolșevicii homoglobo la putere

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE