ACTUALITATECluj Napoca | Platforma Civică Împreună organizează evenimentul Rugăciune pentru viață

Cluj Napoca | Platforma Civică Împreună organizează evenimentul Rugăciune pentru viață

Platforma Civică „Împreună” organizează, sâmbătă 27 martie, la Cluj-Napoca, evenimentul „Rugăciune pentru Viață”, care urmărește să promoveze mișcarea pro-viață din România.

La eveniment vor participa, prin intermediul câte unui reprezentant 100 de organizații pro viață din România.

Unul dintre invitații de marcă va fi ÎPS Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului. Ierarhul va oficia Paraclisul Maicii Domnului și va ține un cuvânt de învățătură la Catedrala Mitropolitană din oraș.

De-asemenea, va fi prezent Mihai Gheorghiu, președintele Platformei Civice Împreună, părintele Nicolae Tănase de la Valea Plopului și mulți alții.

Evenimentul va începe la ora 15:00 și participarea va fi limitată la reprezentanții care s-au înscris deja.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...