ACTUALITATECluj Napoca | Platforma Civică Împreună organizează evenimentul Rugăciune pentru viață

Cluj Napoca | Platforma Civică Împreună organizează evenimentul Rugăciune pentru viață

Platforma Civică „Împreună” organizează, sâmbătă 27 martie, la Cluj-Napoca, evenimentul „Rugăciune pentru Viață”, care urmărește să promoveze mișcarea pro-viață din România.

La eveniment vor participa, prin intermediul câte unui reprezentant 100 de organizații pro viață din România.

Unul dintre invitații de marcă va fi ÎPS Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului. Ierarhul va oficia Paraclisul Maicii Domnului și va ține un cuvânt de învățătură la Catedrala Mitropolitană din oraș.

De-asemenea, va fi prezent Mihai Gheorghiu, președintele Platformei Civice Împreună, părintele Nicolae Tănase de la Valea Plopului și mulți alții.

Evenimentul va începe la ora 15:00 și participarea va fi limitată la reprezentanții care s-au înscris deja.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate