marți, aprilie 16, 2024
ACTUALITATEClubul Universitatea Craiova anunță că renunță la conturile de la Raiffeisen, nu...

Clubul Universitatea Craiova anunță că renunță la conturile de la Raiffeisen, nu mai alimentează de la OMV și nu va mai merge la pregătire în Austria: Nu mai acționăm după principiul capul ce se pleacă sabia nu-l taie

Clubul de fotbal Universitatea Craiova a anunțat, prin intermediul paginii sale de internet, că a luat decizia de a „sancționa cu boicot total” companiile partenere, în urma refuzului Austriei de a accepta aderarea României la Spațiul Schengen.

Cei de la Craiova au declarat că vor renunța la conturile de la banca austriacă Raiffeisen, nu vor mai alimenta de la OMV-Petrom și nu se vor mai duce în cantonament în Austria.

„În urma atitudinii revoltătoare a Republicii Austria, de a bloca accesul României la Spațiul Schengen, Universitatea Craiova, fidelă principiilor înrădăcinate în ADN-ul său, a luat decizia de a sancționa companiile austriece partenere cu un boicot total.

Începând din această lună, clubul își va muta conturile de la banca cu acționariat austriac Raiffeisen Bank, iar alimentarea cu combustibil și consumabile a parcului auto al Științei nu se va mai realiza în stațiile OMV-Petrom. Totodată, începând de anul viitor, tradiționalul cantonament de vară al leilor nu se va mai face în vreo stațiune montană din Austria, ci într-o altă țară europeană care are condiții de pregătire similare.

Din punctul nostru de vedere, aceste companii, dar nu numai ele, sunt părtașe la politica absurdă și discriminatorie la adresa românilor și a României, promovată de statul austriac în aceste zile.

Sperăm ca demersului nostru să i se alăture întreaga suflare fotbalistică românească pentru că, astăzi mai mult ca oricând, trebuie să arătăm că suntem suficient de maturi din punct de vedere instituțional pentru a nu mai acționa după dictonul: `Capul plecat, sabia nu-l taie!`”, se arată în comunicatul Universității Craiova.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

7 COMENTARII

 1. Oare aceste afirmatii indraznete si pline de verticalitate or fi fost facute SUB STEAGUL-CURCUBEU CU 6 CULORI? Am inteles ca Universitatea Craiova mai nou indrageste acest steag, la fel ca si Universitatea din Bucuresti (semnatara a cartei “diversitatii”).

   • au o bogatie mai importanta decat resursele naturale, care noua ne lipseste: creierul. Suplinim in schimb cu fripturismul si slugarnicia. nu va faceti griji, gasim imediat alte funduri de lins, nu ramanem fara stapan

  • Unele comp. din Austria dădeau semne că și-ar lua tălpășița; OMV de pildă zicea că zăcămintele ce le au în concesiune prin Peterom sînt pe ducă. Poate acesta să fi fost rostul NU-ului, să plece.
   Treaba cu epuizarea n-o cred, mai degrabă e plan de a se scoate hidrocarburi numai și numai din locuri îndepărtate de Occident, din țări cu o conducere ce JOACĂ roulul celui rău, regimuri instabile, dictatoriale.
   Hidrocarburile mai degrabă sînt de origine anorganică și atunci fără sfîrșit.
   CONCESIÚNE, concesiuni, s. f. Convenție prin care o persoană (fizică sau juridică) dobândește dreptul de a exploata anumite servicii publice sau anumite bunuri ale statului, în schimbul unor beneficii care revin acestuia din urmă. ♦ Bunurile care formează obiectul acestei convenții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE