sâmbătă, aprilie 20, 2024
ACTUALITATECîțu dă înapoi: După ce i-a făcut extremiști pe cei de la...

Cîțu dă înapoi: După ce i-a făcut extremiști pe cei de la AUR, acum premierul admite că ar putea discuta cu ei: Noi ce să facem? Să nu negociem cu ei?

Premierul Florin Cîțu, proaspăt ales președinte al PNL, a anunțat că va negocia cu toate partidele parlamentare pentru susținerea Guvernului.

El a spus că întâi va discuta cu USRPLUS, dar numai după ce vor renunța la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului său, depusă de AUR și susținută de USRPLUS.

„În acest moment guvernăm în situația în care suntem, cu miniștrii interimari. Vedem după ce decid cei din USR PLUS președintele, discutăm cu noua conducere apoi. Până atunci nu cred că vom avea cu cine să discutăm pentru că nu știu exact. Dacă noua conducere nu va mai sta în alianțe cu AUR și PSD, discutăm”, a declarat Cîțu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Președintele PNL a admis apoi că ar putea discuta și cei de la AUR: „Vom negocia cu toți cei care vor susține Guvernul, din toate partidele. Cu toate partidele vom negocia. Pe de o parte, avem USR care negociază cu PSD și AUR și atunci noi ce să facem? Să nu negociem cu ei?”.

Declarația lui Cîțu vine în contextul în care, recent, consilierul său Alexandru Muraru, anunța că a informat guverne străine despre faptul că USRPLUS s-ar fi aliat cu „un partid extremist, antisemit”.

„Noua alianță conjuncturală creează premisele aducerii la putere a unui partid neofascist, xenofob, antisemit, care a ultragiat în permanență memoria victimelor Holocaustului, a încercat reabilitarea criminalilor de război și a promovat ura împotriva minorităților etnice și sexuale”, a comunicat consilierul premierului Florin Cîțu la începutul lunii septembrie.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE