ACTUALITATEChina va interzice accesul persoanelor nevaccinate în școli, spitale, transport în comun...

China va interzice accesul persoanelor nevaccinate în școli, spitale, transport în comun și altele

Începând cu finalul lunii iulie și începutul lunii august, majoritatea regiunilor din China vor interzice accesul persoanelor nevaccinate în școli, spitale și transport public, săli de sport, hoteluri, internet cafe-uri, benzinării și bănci (lista depinzând de regiune), informează Business Insider.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Inventatorul mRNA-ului se uita la statistici si vede ca cele mai vaccinate natiuni au cele mai mari incidente cu varianta Covid delta: Israel, Germania, Olanda, etc
    https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/this-is-worrying-me-quite-a-bit-mrna-vaccine-inventor-shares-viral-thread-showing-covid-surge-in-most-vaxxed-countries

    Teorii sunt multe, una din teorii circulata pe ‘naturalnews.com’ este ca de fapt vaccinul transforma corpul intr-o ‘fabrica’ de covid.

  2. …asta e varianta soft ptr China…eu ma mir ca nu au zis deja ca nevaccinatii vor fi executati fara nicio judecata, iar familiile lor vor suporta costul gloantelor…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT