ȘTIRIChina va interzice accesul persoanelor nevaccinate în școli, spitale, transport în comun...

China va interzice accesul persoanelor nevaccinate în școli, spitale, transport în comun și altele

Începând cu finalul lunii iulie și începutul lunii august, majoritatea regiunilor din China vor interzice accesul persoanelor nevaccinate în școli, spitale și transport public, săli de sport, hoteluri, internet cafe-uri, benzinării și bănci (lista depinzând de regiune), informează Business Insider.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. …asta e varianta soft ptr China…eu ma mir ca nu au zis deja ca nevaccinatii vor fi executati fara nicio judecata, iar familiile lor vor suporta costul gloantelor…

  2. Inventatorul mRNA-ului se uita la statistici si vede ca cele mai vaccinate natiuni au cele mai mari incidente cu varianta Covid delta: Israel, Germania, Olanda, etc
    https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/this-is-worrying-me-quite-a-bit-mrna-vaccine-inventor-shares-viral-thread-showing-covid-surge-in-most-vaxxed-countries

    Teorii sunt multe, una din teorii circulata pe ‘naturalnews.com’ este ca de fapt vaccinul transforma corpul intr-o ‘fabrica’ de covid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...