luni, martie 20, 2023
ACTUALITATECenzură aberantă în Spania. Un profesor a fost suspendat pe Twitter pentru...

Cenzură aberantă în Spania. Un profesor a fost suspendat pe Twitter pentru că a spus că „bărbații nu pot rămâne însărcinați“

Un profesor de drept din Spania și deputat al Partidului Vox, Francisco José Contreras, a fost cenzurat de Twitter pentru afirmarea unui fapt biologic. Gigantul big-tech a emis o suspendare de 12 ore a contului acestuia pe motiv de „incitare la ură”. Contreras afirmase un fapt biologic firesc, că „un bărbat nu poate rămâne însărcinat. Un bărbat nu are uter sau ovare.”

Potrivit justificării suspendării de către Twitter, „nu este permisă amenințarea altor persoane, persecutarea lor sau încurajarea violenței pe baza rasei, etniei, naționalității, orientării sexuale, sexului, identității de gen, religiei, vârstei, dizabilității sau bolii.”

Francisco Contreras nu este doar profesor la Universitatea din Sevilla și autorul mai multor cărți, ci este și unul dintre cei mai proeminenți intelectuali din cadrul parlamentului spaniol. În august 2020, la aniversarea înființării Mișcării Solidaritatea din Polonia, în 1980, el și-a publicat memoriile și câteva reflecții pe portalul polonez teologiapolityczna.pl. Acum, Twitter nu numai că i-a suspendat contul, dar l-a forțat și să șteargă postarea din cauza incitării la ură, precizează Remix News.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate