duminică, octombrie 1, 2023
ACTUALITATECelebrul Al Bano s-a pronunțat explicit împotriva mâncării din insecte într-un interviu...

Celebrul Al Bano s-a pronunțat explicit împotriva mâncării din insecte într-un interviu acordat Libertatea. Reporterul a ignorat subiectul

Celebrul cântăreț italian Al Bano s-a pronunțat vehement împotriva mâncării din insecte, într-un interviu acordat publicației Libertatea.

Plecând de la apariția inteligenței artificiale, Al Bano a declarat că în lume are loc „o mare revoluție”. Totuși, el a explicat că ideea de a pune mâncare din gândaci pe masă este prea de tot.

„Vom vedea care va fi de fapt produsul inteligenței artificiale, căci va fi cu siguranță artificial și vom vedea dacă oamenii cu adevărat îl va iubi. Se întâmplă de fapt o mare revoluție în lume.

Mai este acea propunere de a mânca insecte, dar eu refuz să cred că se poate ajunge în punctul în care să fie aduse insecte la masă pentru a fi mâncate. Știu că în anumite părți din lume le mănâncă, știu că aborigenii le mănâncă, dar este cultura lor, nu este cultura generală. Cultura unei țări este sacrosanctă fiindcă așa e ea, o respecți, dar să impui o nouă cultură, în acest caz, mâncare pe bază de insecte, cu tot respectul pentru insecte, mi se pare totuși o exagerare”, a spus italianul.

În ciuda acestei declarații, reporterul Libertatea a ignorat subiectul mâncării din gândaci, preferând să continue discuția despre inteligența artificială.

Reamintim că subiectul mâncării din gândaci a fost pus pe tapet de deciziile Comisiei Europene de a legaliza mâncarea din anumite insecte. Până acum, e vorba despre larva gândacului de bălegar, viermele de făină, lăcusta migratoare (Locusta migratoria) și greierul domestic (Acheta domesticus), fie sub formă congelată, uscată sau pudră.

Italia a decis interzicerea folosirii făinii din insecte la producerea produselor „made in Italy”, precum pizza sau pastele.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate