joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATECele mai mari centre de vaccinare din Sibiu își suspendă activitatea din...

Cele mai mari centre de vaccinare din Sibiu își suspendă activitatea din lipsă de mușterii

Cele mai mari două centre de vaccinare din Sibiu își suspendă activitatea, de la 1 iulie, după șase luni de funcționare, din cauza scăderii numărului de persoane care vin să se vaccineze împotriva COVID-19.

Reprezentanții Primăriei Sibiu au anunțat, marți, că cele două centre de vaccinare care funcționează la Redal Expo, își suspendă activitatea începând cu data de 1 iulie, din cauza scăderii cererii de vaccinare din partea populației.

Primul centru de vaccinare de la Redal Expo a fost deschis în luna ianuarie a acestui an, iar cel de-al doilea în luna februarie.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media

Locația centrelor de vaccinare a fost pusă la dispoziție gratuit către un antreprenor local.

Sibienii care doresc să se vaccineze împotriva COVID au în continuare la dispoziție centrul de vaccinare drive through din parcarea Piața Teatrului, centrul de vaccinare din Zona Industrială Vest, centrul de vaccinare de la Spitalul Militar Dr. Alexandru Augustin și centrul de vaccinare de la la Mall-ul din comuna Șelimbăr.

În județul Sibiu, 35,4% din populația eligibilă de peste 12 ani vaccinată, potrivit ultimei raportări a CNCAV, Sibiul fiind pe locul 3 în țară după București și Cluj.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. bani aruncați pe fereastră de un guvern corupt care a vrut să vaccineze forțat oamenii fără să respecte principiul actului medical consensual… au aruncat milioane de euro pe marfă pe stoc profitând de frica pe care ei au finanțat-o

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE