duminică, decembrie 3, 2023
OPINIICe se întâmplă oare?

Ce se întâmplă oare?

Ce se întâmplă oare cu presa și influențării progresiști? S-au terminat banii lui Soros? Le e frică de pușcărie? Nu mai cred în știință? Au trecut cu toții de partea poporului?
Încep să se dărâme mituri și să se împlinească conspirații – nu e bine deloc, tovarăși!

Ia sa vedem ce mai citim la gazetă:

1. Vladimir Putin își mișcă trupele nițel mai încolo (unii spun că “se retrage”, dar termenul nu este chiar corect, de vreme ce nu atacase pe nimeni). Mult așteptatul eveniment care urma să se întâmple 100% la ora precisă se amână sine die, spre dezamăgirea gospodinelor care își anulaseră programarea la coafor ca să poată prinde invazia în direct la televizor.
2. Curtea constituțională declară (după numai 2 ani!), că măsura cu măștile a fost puțin cam ilegală.
3. Djokovici declară la BBC că nu se vaccinează nici dacă nu mai participa la turnee, pentru că nu i se pare normal să fie forțat. Mai zice că a adevăratul motiv de expulzare din Australia a fost ca sa nu dea un exemplu ne-nevaccinații…(Altă surpriză! Și noi care credeam că a vrut să păcălească autoritățile! parcă așa ni se spusese).
4. Mai aflăm că Hilara Hillary și democrații ei au fost prinși cu ocaua mică înscenând povestea cu “Trump, omul lui Putin”. Chiar ca la asa ceva nu ne-am fi așteptat! Tocmai ei, marii apărători ai adevărului relativ!
5. Mai citim că Macron, Johnson, Scholz și alții fac potecă la Putin încercând să pozeze în eroi ai păcii, după ce până mai ieri promovau intens zeama de Pfizer și “emmerdau” nevaccinații (poate lumea uită de miliardele sifonate și poate organele de anchetă vor fi mai blânde).
6. Mai aflam că studii de ultimă oră arată că banală vitamina D ne poate proteja de infecții…(până acum era conspirație).
7. Mai nimeni nu mai pomenește despre incredibila eficientă a vaccinurilor Pfizer și nevoia de boostere.
Ce ne facem? Vine sfârșitul lumii? Cu atâtea conspirații confirmate si profeții neîmplinite nu m-aș mira să vad scris mâine – poimâine că George Simion de la AUR nu e nici spion rus nici SRI-ist…va dați seama ce groaznic ar fi să pice și nădejdea asta?

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

4 COMENTARII

 1. ne-au otravit din aer pentru a speria sheeple. apoi au venit cu experimentele genice pe cobai umani, disperati si infricosati de “boala”. Rezultat: copii nascuti cu “ochi negri” – in fapt este vorba despre malformatii genetice! CINE PLATESTE PENTRU ASTA??

  https://thereisnopandemic.net/2021/09/29/black-eyed-pandemic-babies-children-of-vaxxed-parents-are-especially-different-quinta-columna-reacts-september-2021/
  “…Apar videoclipuri cu primii bebeluși născuți după 9 luni de la începutul campaniei de vaccinare în decembrie.
  Mai ales în Marea Britanie și SUA.
  Deci, ce văd moașele când ambii părinți sunt inoculați cu această substanță: cu grafen.
  Care știm că afectează motilitatea spermatozoizilor.
  Reglarea hormonală la femei la nivelul hipotalamusului. Și la bărbați. Afectează spermatogeneza la bărbați.
  Indiferent de motiv, dacă există o concepție despre sarcină – care este puțin probabil să se întâmple din cauza infertilității, așa cum vorbeam înainte – ceea ce vedem este că bebelușii care se nasc arată ciudat. Ciudat.
  Este ceva ca o etapă similară cu o reducere a IQ.
  Ceva apropiat de trisomia cromozomului 21.
  Între sindromul Down și o persoană relativ medie în IQ.
  Cu caracteristici asemănătoare cu sindromul Down, fără a fi sindromul Down.
  Și vedem deja cel puțin o duzină de cazuri care sunt verificate de moașe. ….”

 2. Și Tinerii mânioși de la Cluj-Napoca cu anarhiștii lor au intrat în underground, Mihnea Blidariu mai înjură când și când creștinii pe Facebook, iar Silviu Gherman și Bogdan Bob Rădulescu își bat joc de preoți în scenetele lor pseudocomice. Marxiștii de la UBB Cornel Vîlcu, Ciprian Mihali sau Doru Pop își continuă vendeta plină de ură pe Facebook, au devenit postaci de profesie, cărți scriu mai rar. În rest anarhia colcăie în underground. Poate că banii de Open Society s-au împuținat.

 3. Sînt de-abia la început. mai au:
  1. Nu este nici un virus covid. (au avut primeri la PCR înainte de a avea o caracterizare a virusului ce, de altfel, nu a fost niciodată izolat și purificat)
  2. Nici un virus, ca microorganism, nu a fost vreodată dovedit că există. (Stefan Lanka într-un tribunal german; nimeni n-a dovedit existența virusului de rujeolă)
  3. Microorganismele nu îmbolnăvesc. (Petterkoffer a băut într-un amfiteatru un concentrat cu bacteria de holeră pregătit de Koch; n-a pățit nimic)
  . Niciodată în istoria omenirii nu au fost molime contagioase, a fost vorba de PLANdemii și otrăvire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate