duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATECe s-a întâmplat la alegerile europarlamentare?

Ce s-a întâmplat la alegerile europarlamentare?

Să pornim de la nevoile Bruxelles-ului: birocrații progreseii de acolo aveau nevoie de parteneri stabili în RO pentru a-și implementa obiectivele. USR-Reper s-au arătat prea fragili pentru o țară est europeană, așa că au trebuit să caute alta soluție.

Cum PSD și PNL au avut mereu lipici la bani (locali și europeni, nu contează) au trimis mesajul de “stabilitate” către Bruxelles: Băieți, faceți afaceri cu noi, că noi știm cum să spunem românilor ce trebuie spus pentru prețul corect (fonduri europene etc).
Așa că…

– USR și Reper au fost îngropate cu binecuvântarea foștilor sponsori de la UE, spre bucuria naivă a multor românii, care cred că odată cu scăderea usereilor in anonimat au scapăt de planul verde, de ideologia trans, cote de migranți, planuri de vaccinare. Speranțe false, băieți, pentru că PSD PNL le vor face cu drag și chiar mai bine. Vor construi un monstru cu două capete, pentru a lasă impresia cetățenilor că există pluralism. Agenda 2030 merge mai departe.

– AUR și SOS primesc aprobarea de a exista, însă bine ținuți sub control pentru că trebuie să existe și bau-baul care să justifice de ce Făt Frumos cel cu doua capete (socialist și liberal) trebuie să ia uneori masuri impopulare. Campania cu voievozi a impins patriotismul spre grotesc, îndepărtând o serie întreagă de cetățeni de acest partid. Si ce mai contează 2 milioane de voturi care apar fix în ziua votării, sub numele de “participare entuziastă la vot”, buletin pre-stampilate cum trebuie, daca putem limita ascensiunea extremismului? It’s for the greater good! Modelul american 2020 a funcționat și la noi!

– BEC ține la secret votul la europarlamentare până luni târziu de tot (contrar oricărei logici a transparenței), până când cineva mânăreste ce trebuie și o scoate și pe doamna căpitan SOS eligibilă, pentru că și dansa are un rol de jucat în opereta.

– Partidele mici și relativ curate sunt ținute în continuare în irelevanță, prin multipla sabotare: zero bani de la buget, număr uriaș de semnături pentru a candida, praguri electorale ridicate, limitarea sau eliminarea accesului la mass media, infiltrare cu personaje dubioase care să le compromită la momentul potrivit.

Aceasta este democrația românească. Tocmai când Europa face pasul către dreapta, ai noștri o iau spre progresism sub controlul partidului-stat și sateliților săi oficiali.

Bucurați-vă români. Avem o țară democratică, fără progresiști la vedere și cu “extremiștii” sub control. Marele Frate veghează pentru voi! Puteți dormi liniștiți.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

 1. daca psd si pnl au avut 37 si 32% la locale, asta ar fi insemnat 70% la europarlamentare, cu toate astea au fost puse sa candideze impreuna si asa au luat doar 48. Coroborat cu aranjamentele de la diaspora prin care purcica isterica a trecut de 5%, ma face sa cred ca cei influenti din afara au vrut neaparat sa bage extrema dreapta si stanga in PE cu procente mai mari.
  Apoi, eu m-am saturat si de faramitarea asta, trebuie sa fie o coalitie mare sa nu mai stai la mana udmr, prea am fost prosti 35 de ani, ar trebui sa dispara partidele mici.
  Nu sunt de acord cu istericii care doar critica psd si pnl, imediat ce au preluat puterea dupa USR si Catu, s-a vazut o imbunatatire simtitoare in tot, inclusiv in masurile pandemice indulcite mult de ciuca. Asa ca romanii au votat prea bine

 2. Domnul Purcăruș și-a irosint votul, alături de vreo 40.000 de aiuriți de la Alternativa Dreaptă. Deci poate să tacă nu să dea lecții.

  AD au fost băsiști care azi ascultă de Cacahagi și nu au votat AUR.

  Idioți care fac pe conservatorii , se agită , iar in momentul culminant ajută PNL, PSD și USR.

  Pana și Șoșoacă e mai deșteaptă decât Alternativa Dreaptă.

  (trec peste faptul că in AD există un lobby greco-catolic veninos antiortodox)

 3. “Să pornim de la nevoile Bruxelles-ului: birocrații progreseii de acolo aveau nevoie de parteneri stabili în RO pentru a-și implementa obiectivele. ”

  -se pare ca autoru STIE CEVA,ne transmite ceva subliminal:
  nu mai e nevoie de alegeri prezidentiale nici de alegeri parliamentare,
  MU-HA/HA!

  d-aia s-au zbatut sa dea ca participarea a fost peste 50%….votul cica a fost legitim!
  (vor anunta ca la celelalte comasata..nu s-a prezentat nimeni,na!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE