ACTUALITATECe nu s-a văzut de la protestul din 2 octombrie. Galerie FOTO...

Ce nu s-a văzut de la protestul din 2 octombrie. Galerie FOTO / VIDEO

Pe 2 octombrie, în Piața Universității a fost organizat un miting de protest, care a abordat mai multe teme. La eveniment au vorbit, printre alții, liderii AUR, George Simion și Claudiu Târziu, dar și persoane cunoscute din viața publică: Dan Puric, Călin Georgescu, europarlamentarul Chris Terheș sau Dan Grăjdeanu.

De asemenea, au vorbit lideri sindicali din energie. R3media vă prezintă imagini și cadre surprinse la eveniment, între care și una deosebită, pentru cine are ochi de văzut. Cu ajutorul acestor imagini puteți estima, fiecare, cam câți oameni au fost în stradă.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...