ACTUALITATECe nu s-a văzut de la protestul din 2 octombrie. Galerie FOTO...

Ce nu s-a văzut de la protestul din 2 octombrie. Galerie FOTO / VIDEO

Pe 2 octombrie, în Piața Universității a fost organizat un miting de protest, care a abordat mai multe teme. La eveniment au vorbit, printre alții, liderii AUR, George Simion și Claudiu Târziu, dar și persoane cunoscute din viața publică: Dan Puric, Călin Georgescu, europarlamentarul Chris Terheș sau Dan Grăjdeanu.

De asemenea, au vorbit lideri sindicali din energie. R3media vă prezintă imagini și cadre surprinse la eveniment, între care și una deosebită, pentru cine are ochi de văzut. Cu ajutorul acestor imagini puteți estima, fiecare, cam câți oameni au fost în stradă.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...