ACTUALITATECe înseamnă, cu-adevărat decizia Curții Supreme a SUA privind avorturile? Deciziile trebuie...

Ce înseamnă, cu-adevărat decizia Curții Supreme a SUA privind avorturile? Deciziile trebuie să fie redate reprezentanților aleși ai poporului.Pune capăt supremației ideologice a feminismului modern

Decizia Curții Supreme a SUA de a constata că în Constituția Americii nu există niciun drept la avort a stârnit multe discuții.

Mass-media de stânga a titrat faptul că s-ar fi „interzis dreptul constituțional la avort”, dar în realitate, așa cum arată Asociația Pro – Vita București, „Decizia afirmă că în cauza Roe „s-a greșit în mod flagrant de la bun început”, că în Constituția Statelor Unite nu este precizat nimic despre avort și că deciziile în „problema avortului” ar trebui să fie redate „reprezentanților aleși ai poporului” – adică legislativelor statale”.

De-asemenea, menționează Asociația Pro-Vita, „abrogarea hotărârii „Roe c Wade” pune capăt supremației ideologice a feminismului modern, care și-a întemeiat întreaga retorică a egalității pe pretenția absurdă că aceasta nu poate fi realizată decât acordând femeilor dreptul de a curma existența altei ființe umane”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Nimic din toate astea nu s-ar fi putut realiza dacă președintele Donald Trump nu ar fi nominalizat trei dintre judecătorii de azi ai Curții Constituționale, menționează Asociația Pro Vita.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. Catolicii spun că răul, lăsat de capul lui, se întoarce asupra sieși și se autoelimină.Trecând peste prostiile stângii împănate cu”postadevăruri” o statistică sumară arată că majoritatea pro-avort este constituită nu din femei ci din băiețași între 16-25 de anișori, instabili din toate punctele de vedere, care nu-și pot asuma răspunderi dar pentru care sexul este o noutate.Oricum, copita cea mai grea, feminismul a primit-o de la “trannies”sub umbrela cărora se comit cele mai multe violuri care au de acum, și girul statului.Pușcăriile au devenit bordeluri gratuite pentru orice infractor care dă o declarație că este “trans”..Feminismul s-a sprijinit la greu pe LGBTtralala până când definiția cuvântului”femeie” a devenit brusc, o necunoscută chiar și prin cercurile politico-medicale, cele care-și umplu buzunarele mutilând sexual copiii.Vorba românului”ferește-mă Doamne de prieteni, că de dușmani mă feresc singur”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate