miercuri, aprilie 17, 2024
ACTUALITATECe-ar fi să declarăm o amnistie pandemică? Întreabă o editorialistă în „The...

Ce-ar fi să declarăm o amnistie pandemică? Întreabă o editorialistă în „The Atlantic”, publicație susținătoare a celor mai dure și fără sens măsuri din ultimii doi ani

„Avem nevoie să ne iertăm unii pe alții pentru ce-am spus și am zis pe când eram în necunoștință de cauză privind Covid-ul”, scrie economista Emily Oster, în publicația The Atlantic.

Oster scrie, acum, că toate măsurile de precauție luate în ultimii doi ani, inclusiv purtarea măștii în aer liber sau natură, închiderea școlilor sau a plajelor, s-au dovedit nefondate.

Aceste măsuri au adus costuri enorme, mai ales pentru copii „cifrele asupra pierderilor la învățătură sunt alarmante”, scrie ea. Mai mult, deși unii au „făcut afirmații iresponsabile”, cu aluzie la fostul președinte Donald Trump, Oster spune că „majoritatea erorilor au fost realizate de către oamenii care lucrau cu zel pentru binele societății”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran (click aici) vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Această afirmație fiind o aluzie la autorități, Oster admițând astfel, că s-a greșit masiv, cu costuri enorme. Oster afirmă că rata vaccinării pentru alte boli a scăzut, iar „politicienii vor trebui să ia în considerare obligativitatea pentru a putea participa la școală”.

Ea, îndeamnă, totuși, la reconciliere, spunând că i-a iertat pe cei care au făcut-o „ucigașă de profesori” și „genocidară” pentru că a vrut ca școlile să fie deschise.

„Să mergem mai departe este crucial, acum, pentru că pandemia a creat multe probleme pe care trebuie să le rezolvăm. […] Să admitem că am făcut alegeri complicate confruntați cu incertitudini profunde și să încercăm să construim împreună, să ne mișcăm înainte”, concluzionează ea.

The Atlantic, publicația care găzduiește această scrisoare deschisă, este o publicație care a căutat, prin articolele publicate să justifice toate măsurile dure luate de autorități, inclusiv prin demonizarea criticilor.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

6 COMENTARII

 1. Trebuie să fim crestin.
  Fata a luat mormanelul de bani să faca propaganda .
  Acum vrea clementa.
  Sa fim crestini deci ca-n bancul cu ursul.

 2. ” Ea, îndeamnă, totuși, la reconciliere, spunând că i-a iertat pe cei care au făcut-o „ucigașă de profesori” și „genocidară” pentru că a vrut ca școlile să fie deschise. ”

  -tupeu infinit!
  (sa ne ierte Jurma!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE