joi, mai 23, 2024
ACTUALITATECazul pruncului de la Suceava | Un tată căruia copilul i-a murit...

Cazul pruncului de la Suceava | Un tată căruia copilul i-a murit la trei zile după botez apără Biserica: Înțeleg perfect durerea părinților, dar tot ce se întâmplă e o mizerie pornită de gazetărași ieftini

Cazul pruncului de la Suceava care s-a simțit rău după botez și a murit ulterior a stârnit emoții puternice, fiind exploatat de mass-media la maximum, așa cum era de așteptat.

Foarte multe persoane s-au arătat scandalizate, dar puțini și-au păstrat cumpătul. Unul dintre aceștia este Iulian Bracău, un român care locuiește în Irlanda.

El a mărturisit că pruncul său a murit la doar trei zile după ce a fost botezat, dar  nu învinovățește Biserica pentru asta.

„S-au înmulțit teologii lui pește fript. Care mai de care  a devenit,  peste noapte expert în Tainele Bisericii. Nu au deschis în viața lor, o carte de religie dar au citit ei pe Google “știe tot” argumente ieftine sectare împotriva Botezului și o fac pe teologii. Milioane de prunci au fost botezați în cristelniță, și nu a mai murit nimeni. Mie personal mi-a murit pruncul la trei zile după ce a fost botezat (a murit în somn)  și înțeleg perfect durerea părinților iar toată această mizerie este pornită de gazetărașii ieftini care abia așteaptă un episod de acest gen că să arunce iar cu noroi în Biserică”, a spus el, citat de deinteres.ro.

Ancheta autorităților în privința cazului de la Suceava este încă în desfășurare.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE