ACTUALITATECazul pruncului de la Suceava | Un tată căruia copilul i-a murit...

Cazul pruncului de la Suceava | Un tată căruia copilul i-a murit la trei zile după botez apără Biserica: Înțeleg perfect durerea părinților, dar tot ce se întâmplă e o mizerie pornită de gazetărași ieftini

Cazul pruncului de la Suceava care s-a simțit rău după botez și a murit ulterior a stârnit emoții puternice, fiind exploatat de mass-media la maximum, așa cum era de așteptat.

Foarte multe persoane s-au arătat scandalizate, dar puțini și-au păstrat cumpătul. Unul dintre aceștia este Iulian Bracău, un român care locuiește în Irlanda.

El a mărturisit că pruncul său a murit la doar trei zile după ce a fost botezat, dar  nu învinovățește Biserica pentru asta.

„S-au înmulțit teologii lui pește fript. Care mai de care  a devenit,  peste noapte expert în Tainele Bisericii. Nu au deschis în viața lor, o carte de religie dar au citit ei pe Google „știe tot” argumente ieftine sectare împotriva Botezului și o fac pe teologii. Milioane de prunci au fost botezați în cristelniță, și nu a mai murit nimeni. Mie personal mi-a murit pruncul la trei zile după ce a fost botezat (a murit în somn)  și înțeleg perfect durerea părinților iar toată această mizerie este pornită de gazetărașii ieftini care abia așteaptă un episod de acest gen că să arunce iar cu noroi în Biserică”, a spus el, citat de deinteres.ro.

Ancheta autorităților în privința cazului de la Suceava este încă în desfășurare.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...