marți, iulie 16, 2024
ACTUALITATECazul părintelui Visarion Alexa | Connect-R: Toți luptăm cu aceleași duhuri, aceleași...

Cazul părintelui Visarion Alexa | Connect-R: Toți luptăm cu aceleași duhuri, aceleași tentații și toți suntem supuși greșelii. Nu confundați Ortodoxia cu cei ce slujesc ortodoxiei!

„Se tot vorbește despre cazul părintelui Visarion Alexa… Ideea e că trebuie să înțelegem că tentația a lucrat prin noi toți, inclusiv prin femeie, încă de la începuturi, vedem cazul Evei.

Tot în Scriptură ni se spune că frumusețea femeii a făcut ca îngerii să cadă, darămite noi, niște muritori. Încetați să mai credeți că preoții sunt sfinți: sunt oameni ca și noi, se hrănesc cu glicocen, hidrogen și oxigen. Toți luptăm cu aceleași duhuri, aceleași tentații, toți suntem supuși greșelii. Și nu e despre ce ni se întâmplă în viața asta ci despre cum reacționăm la ce ni se întâmplă”, a spus Connect-R într-un material video.

„Să nu uităm că toți suntem Unul. Nu vreau să fiu părtinitor, să iau apărarea cuiva. Justiția până la urmă va stabili cine este victimă, cine este îndreptățit, cine va fi judecat, și așa mai departe. Dar este important ca noi să avem dragoste.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cât despre Ortodoxie iarăși trebuie să știm că în capul ortodoxiei (Bisericii, n.red.) nu stă niciun preot, niciun prelat, niciun arhiepiscop, ci stă însuși Hristos. Nu confundați oamenii care slujesc cu învățătura în care de altfel însuși Hristos spune, acuzându-i pe preoții farisei: Să nu faceți ce fac ei, să faceți ce vă spun ei.

Nu confundați Ortodoxia cu cei ce slujesc ortodoxiei. De altfel este puțin ciudat cum la prima greșeală a unui preot condamnăm ortodoxia! Nu are nici cea mai mică legătură, asta ar însemna să anulăm toată viața sfinților, Sfinților Închisorilor, pornind cu Valeriu Gafencu, cu Bartolomeu Anania, Arsenie Papacioc și așa mai departe, să anulăm tot ce au făcut ei și viețile lor sfinte doar pentru greșeala unui preot de mir!

Ortodoxia este cu totul altceva, învățătura este cu totul altceva, important este ca noi să avem dragoste, să fim toleranți. Și, bineînțeles, să se facă dreptate. Dar repet nu confundați ortodoxia cu omul care este supus greșelii.

Nu uitați să vă iubiți, să fiți prezenți aici, acum!” a lansat în final un îndemn artistul.
Ștefan Relu Mihalache, cunoscut în lumea muzicii românești sub numele Connect-R, a mai luat atitudine în trecut pentru susținerea orei de religie în școală, de asemenea a povestit în primăvară cum rugăciunea fetiței lui l-a ajutat să afle de ce suferea și să ajungă la un tratament adecvat, conform avereabisericii.ro.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

10 COMENTARII

 1. Îngerii nu au căzut din pricina femeilor, nu spune în Scriptură așa. Este o idee eretică. Îngerii au căzut înainte de creația omului și, fiind duhuri fără trup, nici nu aveau cum să fie tentați de femei. Aveți grijă ce promovați, că duceți, cu râvnă, oamenii în rătăcire.

 2. Măi Domnule Șomănescu, pe șmecherașii ce făcuseră bordel și gheșeft din Casa Domnului, Isus i-a biciuit cu biciul, nu doar cu cuvântul ! Eu nici măcar nu l-am băgat în aia mă-sii pe tovarășul vostru preafericit patriarh, deșii, ca foarte mulți români sunt convins că o merită cu vârf și îndesat.
  Dumneavoastră nu ați răspuns la niciunul dintre capetele mele de acuzare contra ierarhiei BOR, care este o bandă de nulități, în ce privește ”păstorirea”, cum zic ei, a poporului. Caraghioșii aștia însutanați și înmiliardați ar face bine să învețe nu doar aiurelile teologice ci carte adevărată, matematică, științele naturii, istorie și mai ales un pic de medicină, a trupului, a sufletului și a spiritului. La cel de al VIII-lea Sfânt Sinod Ecumenic (Constantinopol, 869-870) Biserica asta de analfabeți și de Draci împielițați (încă de pe Golgota) a RENUNȚAT LA SPIRITUL OMENESC, SĂRĂCINDU-L PE OM DE SPIRIT, boală de care păreți atins, de vreme ce nu răspundeți la argumentele mele și faceți pe mironosița din icoane. Ați auzit de cel de al VIII-lea Sfânt Sinod Ecumenic? Nu deschideți gurița dacă nu sunteți în stare să răspundeți la argumente cu contra-argumente. Ciripiți ca o păsărică gata mântuită, pe crenguță. Să vă fie de bine. Satul arde și babele BOR-ului se piuaptănă, iar seminariile, mânăstirile și facultățile de Teologie au devenit cuibușoare de nebunii pedofile.
  INTREBARE : DE CE FALSA BISERICĂ ORTODOXĂ ROMÂNĂ ASCUNDE CEL DE AL VIII-LEA SINOD ECUMENIC. Biserica Romano-catolică are și ea păcatele ei, poate chiar mai mari, dar nu ascunde faptul că a existat un al VIII-lea Sfânt Sinod Ecumenic al întregii creștinătăți, la data respectivă, în anii 869-870. Biserica Ortodoxă Română de Stil Vechi (de fapt de stil autentic românesc) recunoaște cel de al VIII-lea Sinod Ecumenic. Nu vă spun tot ce s-a decis la acest Sfânt Sinod Ecumenic. Spun doar atât: s-a decis RETROGRADAREA OMULUI LA NIVELUL FIINȚĂ BINARĂ (trup și suflet) COMPATIBILĂ NU CU TREIMEA DUMNEZEIASCĂ CI CU LIMBAJUL BINAR AL COMPUTERELOR ACTUALE. Cu alte cuvinte, încă de atunci Dracul a aranjat lucrurile astfel încât, în zilele noastre, să fim cipuiți cu toții, să devenim un fel de hibrizi, adică oameni pe care s-au altoit computere, altfel spus TRANSOAMENI. Așadar, iată cum stă treaba, stimate Domnule credincios Șomănescu.
  Și eu sunt credincios, da întâi verific totul, mai ales Biblia, din care aș elimina cel puțin trei sferturi. De altfel, jidanii înșiși recunosc doar THORA, adică Pentateuhul creștin, primele cinci cărți ale Vechiului Testament. Creștinii însă, adică popârlăii-politruci, vânduți Satanei, au fost totdeauna mai jidani decât jidani, mai rapizi decât viteza. De aceea, dragă Domnule Șomănescu, ar fi cazul să vă puneți cu burta pe carte, când deschideți gura să știți despre ce vorbiți. Credință de oiță proastă? Mersi. Veți avea un loc în Rai. Felicitări. Cu tâmpiții și neterminații omenește, cu politrucii Bisericii, nu vreau nici în Rai. Să mă frece la creier o veșnicie? Mersi. Nu am nevoie de un astfel de Rai. Dacă Cristos se înhăitează cu politrucii și pulangii Bisericii, să fie sănătos. Vă voi căuta pe toți, unul mai curcubeic decât altul, la defilările credincioșilor gay pride. Nu îmi trebuie un astfel de Rai. Să se termine odată cu șantajul ”mântuirii”, cu povestea Raiului! Prefer Povestea Poveștilor, a lui Ion Creangă.

 3. problema e ca asta nu prea slujea ortodoxiei de dinainte.. asta ne trimite la cipare si ne si aduce argumente scripturistice, ca trebuie sa ascultam de mai marii nostri, ca si in Scriptura se spune de doctori, bla bla si asta e profetit de Sfintii Parinti, ca oamenii vor merge la pecetulirea finala aducandu-si lorusi argumente din Scripturi.
  Eu zic sa nu cadem in capcana de a-l judeca prea aspru, au fost multi securisti sau masoni care s-au indreptat, dar nici sa ne facem ca ploua, ca domne a cazut si el in ispita, si sa bagam sub pres.. Lumea ar trebui sa-si citeasca catehismul si sa-si aleaga preotii care invata si practica corect credinta, nu sa mearga la toti vracii, si astfel panaramele astea ar ramane de… popa-prostu.

 4. Ce spuneți, Domnule Șomănescu? Chiar așa? Trei cazuri din vreo 12000 de preoți. După ce am citit și studiat PÂNTECUL DESFRÂNATEI (cartea unei alte pramatii de preasfânt episcop francmason) care este Biserica, eu NU-I CONSIDER PREOȚI PE ACEȘTI 12 000, CI SIMPLI MERCENARI-POLITRUCI AI BISERICII MASONIZATE ȘI ÎNDRĂCITE, CEL PUȚIN DE LA SCHIMBAREA CALENDARULUI ÎNCOACE, DIN ANII 1924-1925, PE VREMEA ALTUI MARE PULANGIU DIN FRUNTEA SFÂNTULUI SINOD, PATRIARHUL MIRON CRISTEA, AMANTUL DOAMNEI NASTA, CUM NE-A ASIGURAT PĂSTOREL TEODOREANU, LA MORMÂNTUL ÎNDRĂCITULUI PATRIARH-PULANGIU:
  Aici zace, în groapa asta,
  Fostul amant, al Doamnei Nasta,
  A Bisericii ocară
  Și-a bugetului Povară.
  Dacă chiar sunteți Român și vreți să rămâneți Creștin Ortodox, mergeți la ce a mai rămas din adevărata biserică strămoșească, care era tot jidovită, dar mai puțin, mai cu perdea. Adevărata Biserică creștină românească își are sediul mitropolitan la mânăstirea SLĂTIOARA, din comuna RÂȘCA, județul Suceava. Biserica actuală, este de fapt un bordel de pederaști, deviaționiști sexuali și alte categorii de onaniști și pedofili, ce tolerează, pe ici și pe colo, câte un preot, nu adevărat ci rătăcit, dar mai cu har. Ați uitat că însuși patriarhul a îndemnat credincioșii să se eutanasieze prin vaccinarea criminală? Asta nu se uită și nu se iartă! Treaba lui Dumnezeu, dacă-l iartă. Noi, Românii adevărați, nu-l iertăm, mama lui de patriarh-bandit. Nici nu-l băgăm în pizda mă-sii, cum ar merita, dar, creștinește vorbind, îl considerăm băgat. Dacă mă-sa îl fată a doua oară, poate îl scoate om întreg, nu cârpă de om care în viața lui n-a mișcat o frunză. Până atunci, noi, o bună parte din creștinii români conștienți de futangii, fustangii și bandiții bisericești, îl considerăm un fel de Talpă a Iadului printre proștii pe care reușește să-i ducă de nas. Noi, creștinii români adevărați, refuzăm cu scârbă mântuirea drăcească, Covid-19, pe care ne-o propune actuala lojă satanică din fruntea mafiei numită Biserică Ortodoxă Română.

 5. Lăsați-o mai moale cu dresul creștinesc al busuiocului. Falsul părinte Visarion Alexa nu este o excepție. Ce facem cu tovarășul preasfințit Corneliu Onilă-Bârlădeanu, fotografiat de seminariștii din Huși în timp ce viola viitorii preoți, pe care îi școlariza pe la spate. Ce facem cu cuviosul Pomohaciu, cu atâția alții. Se zice că Sfântul Sinod e plin de pederaști. Nu pot dovedi acest lucru, dar sunt sigur că așa stau și așa au stat totdeauna. Istoria creștinismului, ca și a iudaismului, e plină de astfel de cazuri. Să nu uităm: întreg iudaismul și creștinismul pleacă din penisul tăiat împrejur al lui Avram-Avraam. Vaticanul este un cuib de pedofili, ba chiar de pedocizi, căci aceste este cuvântul potrivit. A sosit timpul să deschidem ochii, să îndreptăm ce se mai poate îndrepta.

  • Cred că nu ați înțeles mesajul artistului. Mie mi se pare extrem de clar și înțelept: să nu confundăm credința cu preoții, să nu facem ce fac preoții. Nu mi se pare deloc că ar încerca să-l scuze, atenție! Vrea doar să nu ne smintim noi toți credincioșii ortodocși, pe principiul ”iote ce fac ăștia, ce credință mai este și asta?” Eu așa am înțeles…Am citit pe alte site-uri articole în care chiar i se ia apărarea acelui individ, dar nu este cazul cu această opinie a lui Connect-R.
   Părerea mea, din afara subiectului, din ceea ce a apărut oficial, este că omul respectiv era de fapt un pervers, un prădător sexual, care și-a găsit prin preoție calea de a ajunge mai aproape de femeile la care altfel nu ar fi avut acces. Poate mă înșel, dar asta mi-a inspirat mie povestea, cu precizarea că mai cunosc indivizi care fac teologia (ajung sau nu preoți), având în minte cam aceeași idee….Ei sunt printre noi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE