vineri, iunie 2, 2023
ACTUALITATECazul de la Suceava | S-a efectuat necropsia: Asfixia cu lichid în...

Cazul de la Suceava | S-a efectuat necropsia: Asfixia cu lichid în plămâni, probabila cauză a morții. Încă nu se știe dacă lichidul era apă sau altceva

Bebelușului căruia i s-a făcut rău în timpul botezului la Suceava i s-a efectuat necropsia în cursul zilei de miercuri, scrie Monitorul de Suceava.

La necropsie au luat parte medici de la Serviciul de Medicină Legală Suceava, dar și experți independenți. Din informațiile celor de Monitorul de Suceava, bebelușul a murit din cauza faptului că în plămâni avea lichid.

„Din informațiile noastre, este destul de cert că bebelușul a murit din cauza faptului că în plămânii săi a pătruns lichid. Practic, în urma aspirării de lichid în plămân, copilul s-a sufocat și a intrat în stop cardio-respirator.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

Acest fapt nu coincide neapărat cu faptul că băiatul s-a înecat cu apa din cristelniță, încă nici nu exclude deloc această variantă. Până la o astfel de concluzie mai sunt de așteptat rezultatele probelor recoltate la autopsie, care vor indica ce lichid se afla în plămânul bebelușului. Probele recoltate vor da răspuns și la alte dileme medico-legale care, puse cap la cap, vor duce la o concluzie detaliată privind cauza morții. Se va ajunge probabil apoi și la o expertiză care va trebui să stabilească cauza determinantă ori cauza favorizantă a decesului”, precizează sursa citată.

Copilul avea doar 3,5 kilograme și înainte de a fi botezat fusese hrănit. Înmormântarea va avea loc joi, 4 februarie.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate