ACTUALITATECaz dramatic: un copil are nevoie de 75.000 de euro pentru a...

Caz dramatic: un copil are nevoie de 75.000 de euro pentru a trăi, dar părinții săi sunt amărâți și câștigă doar 4500 de lei pe lună

Asociația „Salvează o inimă” ne-a semnalat un caz dramatic: Mădălin Andrei, un băiețel de 13 ani, care a fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală malignă și hidrocefalie, după ce înainte de începerea anului școlar trecut începuse să meargă, să citească și să se uite la televizor cu capul într-o parte.

De atunci, timp de aproape un an, și-a petrecut timpul mai mult prin spitale. În ciuda tratamentelor, a chimioterapiei și a celorlalte proceduri medicale, boala nu a regresat, dimpotrivă, a avansat – de curând tânărul a suferit un atac cerebral și o hemipareză stângă.

Înfricoșați de riscul de-al opera în țară, părinții lui Mădălin au încercat o soluție în străinătate. Prin intermediul unei prietene de familie, Victoria și Niculai au luat legătura cu Clinica Emsey din Istanbul, unde ar putea fi operat de urgență cu un pronostic mai bun, dar costurile depășesc cu mult orice posibilitate financiară a familiei.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

De unde să strângă acești oameni în timp record 75.000 de euro, când Niculai lucrează ca mecanic de utilaje pe un salariu de 2.000 de lei, iar Victoria câștigă doar 2.500 de lei ca infirmieră de spital?

Din cauza veniturilor reduse, viața lui Mădălin depinde practic de sprijinul oferit din exterior, mai exact de noi, cei care înțelegem ce înseamnă durerea, neputința și situațiile-limită. Fără să-i întindem o mână de ajutor, acest băiat nu are nicio șansă.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media

Suma ne sperie îngrozitor, dar nu vrem să renunțăm. Vrem să-i oferim o șansă la viață, o șansă de a crește și a învăța, după cum dorește el. Mi-a spus: „Mami, vreau să devin polițist că să pot urmări și prinde infractorii, să fac să fie mai bine în țară sau să mă fac bucătar, ca să gătesc bunătățile pe care le învăț de la tine”, ne-a povestit, plângând, mama lui Mădălin.

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm ca la mențiune plată/detalii plată să specificați: ANDREI MADALIN

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...