joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATECaz dramatic: un copil are nevoie de 75.000 de euro pentru a...

Caz dramatic: un copil are nevoie de 75.000 de euro pentru a trăi, dar părinții săi sunt amărâți și câștigă doar 4500 de lei pe lună

Asociația „Salvează o inimă” ne-a semnalat un caz dramatic: Mădălin Andrei, un băiețel de 13 ani, care a fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală malignă și hidrocefalie, după ce înainte de începerea anului școlar trecut începuse să meargă, să citească și să se uite la televizor cu capul într-o parte.

De atunci, timp de aproape un an, și-a petrecut timpul mai mult prin spitale. În ciuda tratamentelor, a chimioterapiei și a celorlalte proceduri medicale, boala nu a regresat, dimpotrivă, a avansat – de curând tânărul a suferit un atac cerebral și o hemipareză stângă.

Înfricoșați de riscul de-al opera în țară, părinții lui Mădălin au încercat o soluție în străinătate. Prin intermediul unei prietene de familie, Victoria și Niculai au luat legătura cu Clinica Emsey din Istanbul, unde ar putea fi operat de urgență cu un pronostic mai bun, dar costurile depășesc cu mult orice posibilitate financiară a familiei.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

De unde să strângă acești oameni în timp record 75.000 de euro, când Niculai lucrează ca mecanic de utilaje pe un salariu de 2.000 de lei, iar Victoria câștigă doar 2.500 de lei ca infirmieră de spital?

Din cauza veniturilor reduse, viața lui Mădălin depinde practic de sprijinul oferit din exterior, mai exact de noi, cei care înțelegem ce înseamnă durerea, neputința și situațiile-limită. Fără să-i întindem o mână de ajutor, acest băiat nu are nicio șansă.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media

Suma ne sperie îngrozitor, dar nu vrem să renunțăm. Vrem să-i oferim o șansă la viață, o șansă de a crește și a învăța, după cum dorește el. Mi-a spus: „Mami, vreau să devin polițist că să pot urmări și prinde infractorii, să fac să fie mai bine în țară sau să mă fac bucătar, ca să gătesc bunătățile pe care le învăț de la tine”, ne-a povestit, plângând, mama lui Mădălin.

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm ca la mențiune plată/detalii plată să specificați: ANDREI MADALIN

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE