ACTUALITATECâteva măicuțe din Timișoara au confecționat într-o singură noapte 2.600 de prosoape...

Câteva măicuțe din Timișoara au confecționat într-o singură noapte 2.600 de prosoape pentru două spitale din oraș

Maicile de la Centrul eparhial din Timișoara au confecționat într-o singură noapte 2.600 de prosoape de unică folosință pentru două spitale din oraș, a anunțat Mitropolia Banatului, pe site-ul oficial.

Potrivit sursei citate, maicile au realizat, într-o singură noapte de priveghere, un număr de 2600 de prosoape de unică folosință.

Dintre acestea, 1400 bucăți au fost distribuite secției ATI de la Spitalul Județean, iar 1200 secției ATI a Spitalului de boli infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara.

Prosoapele au ajuns atât la bolnavii din spitale, cât și la personalul medical.

„Acțiunea aceasta se înscrie în lungul șir al donațiilor făcute de Centrul eparhial în ultimele opt luni pentru cei aflați pe paturile de suferință și constituie bun exemplu de solidaritate și comuniune creștinească, la care suntem chemați toți în aceste vremuri de pandemie”, se precizează în comunicatul Mitropoliei Banatului.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...