ACTUALITATE Câteva măicuțe din Timișoara au confecționat într-o singură noapte 2.600 de prosoape...

Câteva măicuțe din Timișoara au confecționat într-o singură noapte 2.600 de prosoape pentru două spitale din oraș

Maicile de la Centrul eparhial din Timișoara au confecționat într-o singură noapte 2.600 de prosoape de unică folosință pentru două spitale din oraș, a anunțat Mitropolia Banatului, pe site-ul oficial.

Potrivit sursei citate, maicile au realizat, într-o singură noapte de priveghere, un număr de 2600 de prosoape de unică folosință.

Dintre acestea, 1400 bucăți au fost distribuite secției ATI de la Spitalul Județean, iar 1200 secției ATI a Spitalului de boli infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara.

Prosoapele au ajuns atât la bolnavii din spitale, cât și la personalul medical.

„Acțiunea aceasta se înscrie în lungul șir al donațiilor făcute de Centrul eparhial în ultimele opt luni pentru cei aflați pe paturile de suferință și constituie bun exemplu de solidaritate și comuniune creștinească, la care suntem chemați toți în aceste vremuri de pandemie”, se precizează în comunicatul Mitropoliei Banatului.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 10.636 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Articole relaționate

Cele mai citite