miercuri, octombrie 4, 2023
ACTUALITATECartea "100 de fotbalisti legendari", scrisă de Bogdan Socol, va fi lansată...

Cartea “100 de fotbalisti legendari”, scrisă de Bogdan Socol, va fi lansată luni, 19 decembrie

Luni, 19 decembrie, ora 16, la Muzeul Fotbalului, din strada Gabroveni nr. 24, va fi lansată cartea “100 de fotbalisti legendari”, scrisă de comentatorul sportiv Bogdan Socol.

Volumul îi onorează pe câțiva dintre cei mai mari jucători români care ne-au încântat existența, Nicolae Dobrin, Ilie Balaci, Gică Hagi, Gică Popescu, Miodrag Belodedici, Gabi Balint și Michael Klein.

În cele peste 600 de pagini veți regăsi 100 de povești speciale ale unor oameni care au marcat nu doar istoria fotbalului, dar și a omenirii prin impactul lor. Cartea se concentrează asupra marilor eroi ai fotbalului din secolul XX, de la Alfredo Di Stefano la Diego Maradona, de la Eusebio la Luis Figo, de la Pele la Ronaldo, de la Franz Beckenbauer la Romario și de la Michel Platini la Zinedine Zidane, prezentând și lucruri mai puțin cunoscute despre aceștia și istorii de viață uluitoare.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Iar ceea ce va rămâne atunci când veți termina de citit și ultima poveste din acest volum va fi sentimentul acela de prea plin de informatie, de plăcută sațietate, pe care orice consumator de sport o dorește.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate