luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATECarla Toscano, deputat VOX (Spania): Există puteri și organizații supranaționale care urmăresc...

Carla Toscano, deputat VOX (Spania): Există puteri și organizații supranaționale care urmăresc distrugerea naturii umane și distrugerea familiei

Există organizații supranaționale care urmăresc distrugerea familiei și a naturii umane, afirmă deputatul spaniol Carla Toscano (de la partidul VOX), într-un interviu acordat pentru Radio Decision, informează Rostonline.

Ea a mai zis că „ideologia de gen este bătălia culturală a vremurilor noastre”.

„„Ideologia de gen” este bătălia culturală a vremurilor noastre. Există puteri și organizații supranaționale care urmăresc distrugerea naturii umane, distrugerea familiei. Acestea se pot obține doar printr-o propagandă masive și prin legi nedrepte, așa cum sunt legile „genului” și „egalității”, legile privind LGBT, avort și eutanasie. Este triumful răului. Din acest motiv eu vorbesc despre Bine, Adevăr și Frumos, pentru că numai atunci când vom face ca aceste valori să învingă vom putea combate efectiv tot ceea ce reprezintă această „ideologie de gen”, a spus ea.

Carla Toscano afirmă că în Europa de azi, cine apără valorile creștine este diabolizat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Adevărul este, însă, că stângiștii au reușit să răstoarne totul. Am participat recent la o conferință a Grupului ECR (Conservatorii și Reformiștii Europeni), în cadrul căreia am vorbit despre modul în care stângiștii au rvoeușit să schimbe sensul valorilor în Europa. Astăzi, dacă aperi valorile fundamentale ești fascist, dacă aperi Binele ești diabolizat. De aceea trebuie să ne păstrăm mesajul, să ne opunem progresiștilor și să continuăm să luptăm împotriva legilor, ideilor și propagandei care ne fac atât de mult rău. Nu numai pentru că distrug multe vieți, așa cum face legea avortului, dar și pentru că dezbină familii și promovează inegalitatea și privilegiul. Nu vom dobândi Binele, Adevărul și Frumosul, dacă nu apărăm viața, libertatea și egalitatea adevărată”, a explicat parlamentarul iberic.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Toscano a afirmat că Agenda 2030, un document promovat și de Guvernul României, presupune pierderea libertății.

„Grav este că cetățenii nu conștientizează ceea ce implică Agenda 2030, pierderea libertății pe care aceasta o presupune și, în final, faptul că suntem pioni ai acelor instituții al căror scop este distrugerea individului și a familiei și că folosesc aceste legi ca instrumente. Dacă nu îi oprim, iar cetățenii nu reacționează, fie prin vot, fie prin felurite proteste, ne vom pierde în cele din urmă libertatea”, a mai zis ea.

Interviul integral poate fi citit aici.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate