duminică, decembrie 3, 2023
ȘTIRICare sunt jocurile de cazinou pe care le poți învinge

Care sunt jocurile de cazinou pe care le poți învinge

Este adevărat că jocurile de cazinou se joacă mai mult pentru senzație decât pentru siguranța câștigului, dar s-ar putea să fiți șocat să aflați că există mai multe lucruri pe care le puteți face într-un cazinou pentru a vă crește șansele de câștig. Mulți jucători cred că nu se pot face prea multe lucruri pe termen scurt pentru a-ți crește șansele de a avea o sesiune câștigătoare, deoarece un cazinou are avantajul casei și jocurile sunt aranjate în așa fel încât să pierzi.

În realitate, câștigarea unor jocuri și pariuri la cazinou poate fi o provocare căreia să-i poți face față. Pentru a vă crește șansele de a avea o sesiune profitabilă, există o varietate de jocuri de cazino pe care le puteți juca cu un bonus fara depunere betano. Mai mult, este posibil să câștigi la multe dintre aceste jocuri de cazino prin utilizarea anumitor metode, care se bazează frecvent pe probabilități matematice.

Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că niciun joc de cazino, cu excepția pokerului, care se joacă împotriva altor jucători, nu poate fi învins pe termen lung. Fie că jucați sloturi, jocuri de cazino competitive sau alte jocuri de masă, norocul joacă, fără îndoială, un rol semnificativ.

Jocuri de video poker

Unul dintre cele mai ușor de câștigat jocuri la cazinou este jocul de video poker, dar este important să vă amintiți că veți avea nevoie de suficienți bani pentru a rezista în perioadele de creștere și descreștere pe termen scurt pe care le va avea soldul dumneavoastră. Înțelegerea graficelor de plată pentru aparatele cu plată completă, găsirea acelor aparate, precum și exersarea și învățarea metodelor de joc adecvate sunt toate necesare pentru a învinge la video poker.

Unul dintre cele mai mari beneficii ale jocului de video poker este că, la unele aparate, avantajul casei poate fi de până la 0% în anumite circumstanțe. Acest lucru indică faptul că, atunci când jucați la cazinou, acesta nu are niciun avantaj statistic față de dumneavoastră. Bineînțeles, acest lucru nu garantează că veți continua să dați numai de mâini bune, dar înseamnă că avantajul cazinoului dispare și rezultatele sunt strict bazate pe șansă.

Trebuie să știți că acest fenomen se produce doar pe un număr foarte mic de aparate atent alese. Trebuie să aveți o abordare foarte disciplinată, să știți foarte bine când să vă măriți și când să vă micșorați pariul și să înțelegeți ce cărți să păstrați și care să le retrageți. Video pokerul ar trebui, în general, să fie jucat cu cele mai multe credite disponibile. Dacă nu faceți acest lucru vă va împiedica să primiți întreaga recompensă potențială.

Blackjack

Există două strategii pe care le puteți folosi pentru a câștiga la Blackjack. Ați putea începe prin a învăța ceea ce se numește strategie primară. O strategie fundamentală este un set de orientări matematice pe care ar trebui să le respectați pentru a minimiza avantajul casei atunci când jucați acest joc. Deși este imposibil să scădeți avantajul casei la blackjack la zero la sută (0%), îl puteți obține la mai puțin de un procent (1%), iar atunci când este jucat corect la unele tipuri de jocuri, poate ajunge chiar și la un procent (0,1%).

Bineînțeles, acest lucru nu garantează că veți reuși, iar norocul are în continuare un impact.

Dar ar trebui să țineți cont și de o a doua tactică numită numărarea cărților. Numărarea cărților, făcută celebră de echipa de Blackjack de la MIT, presupune să țineți cont de cărțile care nu au fost împărțite. Făcând acest lucru, puteți determina dacă este probabil să fie împărțite și alte cărți. De exemplu, dacă știi că mai sunt mai multe cărți cu literă în pachet, îți poți mări pariul, deoarece vei avea o șansă mai mare de câștig.

Cazinourile sunt însă conștiente de acest lucru, deoarece numărarea cărților a devenit mai întâlnită ca niciodată.

Ruleta

Unul dintre cele mai greu de păcălit jocuri de cazino este ruleta.

Roata de ruletă poate fi folosită într-un mod mult mai tehnic, dar acest lucru a fost realizat cu succes doar de către unii jucători. Unii sportivi au dezvoltat instrumente – camere mici – care folosesc inteligența artificială pentru a prevedea locul de aterizare a bilei. Există însă o serie de probleme în acest sens. Este interzis. Pe lângă faptul că veți fi scos din cazinou pentru că ați folosit un astfel de dispozitiv, riscați să fiți arestat.

Similar cu aceasta, numeroase cazinouri au luat măsuri pentru a opri acest tip de joc. De exemplu, după ce roata a început să se învârtă, multe cazinouri pot să nu vă mai lase să plasați pariuri. Dealerul va anunța frecvent că nu se mai fac pariuri după ce bila a început să se învârtă, deoarece această tehnologie funcționează de obicei doar atunci când bila începe să încetinească.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate