joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATECaravana AUR, amenințată cu tăierea roților de către soldații ruși din Transnistria

Caravana AUR, amenințată cu tăierea roților de către soldații ruși din Transnistria

Caravana AUR a fost împiedicată să treacă în regiunea transnistreană a Republicii Moldova de către soldații ruși de la „vama” Râbnița, de pe Nistru, informează un comunicat de presă al formațiunii politice.

Rușii au blocat drumul, instalând o bandă cu zimți, menită să taie roțile.

„Solicităm CEC, dar și observatorilor internaționali, Guvernului, Parlamentului și Președinției Republicii Moldova să ia atitudine și să asigure respectarea legii și drepturilor electorale pe întreg teritoriul Republicii Moldova, fie că se cheamă regiunea transnistreană sau altfel. După ce a trecut Prutul, AUR va trece negreșit și Nistrul”, a declarat Vlad Bilețchi, președintele AUR din Republica Moldova.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

AUR consideră că problema ocupației din estul republicii Moldova nu se poate soluționa decât în acord cu dreptul internațional, iar retragerea trupelor ruse, a muniţiilor, armelor şi echipamentului militar de pe teritoriul Republicii Moldova, în conformitate cu principiile relevante ale dreptului internaţional şi angajamentele sale internaţionale va contribui la menţinerea păcii şi a stabilităţii atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât şi în regiune.

Caravana AUR merge din localitate în localitate în Republica Moldova pentru a prezenta programul și obiectivele partidului, candidații la alegerile parlamentare din 11 iulie, dar și avantajele Unirii.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE