duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATECanalul History o omagiază pe Regina Maria prin lansarea documentarului: Maria –...

Canalul History o omagiază pe Regina Maria prin lansarea documentarului: Maria – Inima României

Canalul History o omagiază pe Regina Maria, lansând documentarul „Maria – Inima României”, chiar în ziua în care se împlinesc 145 de la nașterea fostei suverane a României, informează un documentar.

„Producția „Maria – Inima României” oferă șansa publicului de a auzi vocea originala a Reginei și de a vedea filmări si imagini originale ale epocii, colorizate cu ajutorul tehnologiei moderne si prin implicarea unei echipe interdisciplinare de experți pentru a surprinde cat mai exact realitatea acelor vremuri.

Dan Drăghicescu, producător asociat, a menționat ca „29 octombrie 2020 este un moment istoric. Romania celebrează 145 de ani de la nașterea legendarei Regina Maria a României, cea care a pus Romania mare pe harta Europei după Primul Război Mondial, în 1919, alături de Regele Ferdinand si politicienii de la acea vreme. Alegerea televiziunii HISTORY de a transmite documentarul Maria – Inima României este cel mai bun mod de a creiona aceasta mișcare istorica, mai ales in vremurile noastre care, așa cum, însăși Regina Maria spunea, indiferent cat de grea e viața, întotdeauna iți rămâne speranța.

Din echipa de producție a documentarului istoric fac parte John Florescu, Trevor Poots, care a semnat regia si scenariul, producătorul senior Viorel Chesaru, precum si editorul Mircea Lăcătuș.

Filmul „Maria – Inima României” este narat de actorul Marcel Iureș si este o productie independenta Chainsaw Film Productions”, informează urban.ro.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE