ACTUALITATE Canalul History o omagiază pe Regina Maria prin lansarea documentarului: Maria –...

Canalul History o omagiază pe Regina Maria prin lansarea documentarului: Maria – Inima României

Canalul History o omagiază pe Regina Maria, lansând documentarul „Maria – Inima României”, chiar în ziua în care se împlinesc 145 de la nașterea fostei suverane a României, informează un documentar.

„Producția „Maria – Inima României” oferă șansa publicului de a auzi vocea originala a Reginei și de a vedea filmări si imagini originale ale epocii, colorizate cu ajutorul tehnologiei moderne si prin implicarea unei echipe interdisciplinare de experți pentru a surprinde cat mai exact realitatea acelor vremuri.

Dan Drăghicescu, producător asociat, a menționat ca „29 octombrie 2020 este un moment istoric. Romania celebrează 145 de ani de la nașterea legendarei Regina Maria a României, cea care a pus Romania mare pe harta Europei după Primul Război Mondial, în 1919, alături de Regele Ferdinand si politicienii de la acea vreme. Alegerea televiziunii HISTORY de a transmite documentarul Maria – Inima României este cel mai bun mod de a creiona aceasta mișcare istorica, mai ales in vremurile noastre care, așa cum, însăși Regina Maria spunea, indiferent cat de grea e viața, întotdeauna iți rămâne speranța.

Din echipa de producție a documentarului istoric fac parte John Florescu, Trevor Poots, care a semnat regia si scenariul, producătorul senior Viorel Chesaru, precum si editorul Mircea Lăcătuș.

Filmul „Maria – Inima României” este narat de actorul Marcel Iureș si este o productie independenta Chainsaw Film Productions”, informează urban.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 14.425 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite