ACTUALITATECanalul History o omagiază pe Regina Maria prin lansarea documentarului: Maria –...

Canalul History o omagiază pe Regina Maria prin lansarea documentarului: Maria – Inima României

Canalul History o omagiază pe Regina Maria, lansând documentarul „Maria – Inima României”, chiar în ziua în care se împlinesc 145 de la nașterea fostei suverane a României, informează un documentar.

„Producția „Maria – Inima României” oferă șansa publicului de a auzi vocea originala a Reginei și de a vedea filmări si imagini originale ale epocii, colorizate cu ajutorul tehnologiei moderne si prin implicarea unei echipe interdisciplinare de experți pentru a surprinde cat mai exact realitatea acelor vremuri.

Dan Drăghicescu, producător asociat, a menționat ca „29 octombrie 2020 este un moment istoric. Romania celebrează 145 de ani de la nașterea legendarei Regina Maria a României, cea care a pus Romania mare pe harta Europei după Primul Război Mondial, în 1919, alături de Regele Ferdinand si politicienii de la acea vreme. Alegerea televiziunii HISTORY de a transmite documentarul Maria – Inima României este cel mai bun mod de a creiona aceasta mișcare istorica, mai ales in vremurile noastre care, așa cum, însăși Regina Maria spunea, indiferent cat de grea e viața, întotdeauna iți rămâne speranța.

Din echipa de producție a documentarului istoric fac parte John Florescu, Trevor Poots, care a semnat regia si scenariul, producătorul senior Viorel Chesaru, precum si editorul Mircea Lăcătuș.

Filmul „Maria – Inima României” este narat de actorul Marcel Iureș si este o productie independenta Chainsaw Film Productions”, informează urban.ro.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...