ACTUALITATE Canalul History o omagiază pe Regina Maria prin lansarea documentarului: Maria –...

Canalul History o omagiază pe Regina Maria prin lansarea documentarului: Maria – Inima României

Canalul History o omagiază pe Regina Maria, lansând documentarul „Maria – Inima României”, chiar în ziua în care se împlinesc 145 de la nașterea fostei suverane a României, informează un documentar.

„Producția „Maria – Inima României” oferă șansa publicului de a auzi vocea originala a Reginei și de a vedea filmări si imagini originale ale epocii, colorizate cu ajutorul tehnologiei moderne si prin implicarea unei echipe interdisciplinare de experți pentru a surprinde cat mai exact realitatea acelor vremuri.

Dan Drăghicescu, producător asociat, a menționat ca „29 octombrie 2020 este un moment istoric. Romania celebrează 145 de ani de la nașterea legendarei Regina Maria a României, cea care a pus Romania mare pe harta Europei după Primul Război Mondial, în 1919, alături de Regele Ferdinand si politicienii de la acea vreme. Alegerea televiziunii HISTORY de a transmite documentarul Maria – Inima României este cel mai bun mod de a creiona aceasta mișcare istorica, mai ales in vremurile noastre care, așa cum, însăși Regina Maria spunea, indiferent cat de grea e viața, întotdeauna iți rămâne speranța.

Din echipa de producție a documentarului istoric fac parte John Florescu, Trevor Poots, care a semnat regia si scenariul, producătorul senior Viorel Chesaru, precum si editorul Mircea Lăcătuș.

Filmul „Maria – Inima României” este narat de actorul Marcel Iureș si este o productie independenta Chainsaw Film Productions”, informează urban.ro.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate