miercuri, februarie 1, 2023
ACTUALITATECanalul History o omagiază pe Regina Maria prin lansarea documentarului: Maria –...

Canalul History o omagiază pe Regina Maria prin lansarea documentarului: Maria – Inima României

Canalul History o omagiază pe Regina Maria, lansând documentarul „Maria – Inima României”, chiar în ziua în care se împlinesc 145 de la nașterea fostei suverane a României, informează un documentar.

„Producția „Maria – Inima României” oferă șansa publicului de a auzi vocea originala a Reginei și de a vedea filmări si imagini originale ale epocii, colorizate cu ajutorul tehnologiei moderne si prin implicarea unei echipe interdisciplinare de experți pentru a surprinde cat mai exact realitatea acelor vremuri.

Dan Drăghicescu, producător asociat, a menționat ca „29 octombrie 2020 este un moment istoric. Romania celebrează 145 de ani de la nașterea legendarei Regina Maria a României, cea care a pus Romania mare pe harta Europei după Primul Război Mondial, în 1919, alături de Regele Ferdinand si politicienii de la acea vreme. Alegerea televiziunii HISTORY de a transmite documentarul Maria – Inima României este cel mai bun mod de a creiona aceasta mișcare istorica, mai ales in vremurile noastre care, așa cum, însăși Regina Maria spunea, indiferent cat de grea e viața, întotdeauna iți rămâne speranța.

Din echipa de producție a documentarului istoric fac parte John Florescu, Trevor Poots, care a semnat regia si scenariul, producătorul senior Viorel Chesaru, precum si editorul Mircea Lăcătuș.

Filmul „Maria – Inima României” este narat de actorul Marcel Iureș si este o productie independenta Chainsaw Film Productions”, informează urban.ro.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate