luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATECanada | Un profesor poartă sâni falși în fața elevilor, pentru că...

Canada | Un profesor poartă sâni falși în fața elevilor, pentru că se consideră femeie. Conducerea școlii ÎL SUSȚINE

În Canada, realitatea bate orice film. Un profesor de liceu din Ontario poartă niște sâni falși uriași la școală, pentru că se consideră femeie, scrie publicația Reduxx.info.

Imaginile cu personajul au ieșit la iveală pe rețele de socializare și au devenit rapid virale. Într-una dintre ele, acesta este observat vorbindu-le elevilor minori (foto).

„Copiii de aici nu cred că este normal, dar, realist vorbind, nu putem face nimic. Anul trecut, profesorul era bărbat, nu cred că școala îl poate concedia”, a spus un elev, precizează sursa citată. Între timp, s-a aflat că este vorba despre liceul „Oakville Trafalgar” din Oakville, Ontario.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În urma reacțiilor apărute în societate, însă, autoritățile școlare districtuale au anunțat că „susțin” profesorul travestit, scrie Toronto Sun.

Mai mult, acestea au precizat că vor căuta să realizeze „un plan de siguranță” pentru a-i asigura siguranța personajului.

Protejarea „drepturilor gender” ale persoanelor este „poziția pe care conducerea a adoptat-o și îl susțin pe profesor”, a anunțat și Margo Shuttleworth, șefa autorității școlare competente.

Respectivul personaj este biologic bărbat și anul trecut preda atelier, după cum se vede și din imaginile video de mai jos.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

5 COMENTARII

  1. Bărbații, sau ce-or fi ei, de prin vest, pare-se. pare ca au probleme cu mâncarea, iarba si alcoolul , lucruri care, pare-se, reduc cantitatea de testosteron, pentru ca altfel nu se explică halul în care au ajuns.Si nu vorbesc de paiața aia de”profesor” ci de părinți.Când copilul tau are o arătare d-asta la școală , nu poți să rămâi pasiv iar daca altceva nu poți face, pentru că nu te poți pune cu statul, schimbă statul.

  2. Dar la cap ,pe el si cei care il sustin,i-a cautat cineva?Aia e scoala sau bordel?Astept raspuns de la cantaretii “lumii civilizate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate