ACTUALITATECanada nu va permite transportul internațional fără pașaport de vaccinare

Canada nu va permite transportul internațional fără pașaport de vaccinare

Călătoriile internaționale ce pornesc sau sosesc în Canada vor fi condiționate de pașaportul de vaccinare anti-Covid-19 a declarat Ministrul canadian al Sănătății, într-un interviu acordat radioului public canadian, informează Independent, citat de Breitbart.

„Canadienii trebuie să poată avea tipul potrivit de certificare pentru călătoriile internaționale, deoarece, după cum știm, canadienii vor dori să călătorească la nivel internațional și vor dori să se asigure că au acreditările potrivite pentru a face acest lucru din perspectiva vaccinării.

Mă întâlnesc în mod regulat cu omologii mei din G7 și există o conversație continuă despre cum ar putea arăta acest lucru și despre cum am putea avea un fel de abordare standardizată în acest sens.

Vom colabora cu partenerii noștri internaționali pentru a ne asigura că, indiferent de destinația lumii, canadienii vor avea documente în formatul adecvat.”, a precizat Ministrul canadian al Sănătății, Patty Hajdu.

ArriveCan este o aplicație pentru smartphone administrată de Guvern, pe care aproape toți canadienii trebuie să o prezinte atunci când intră în Canada pe calea aerului sau pe uscat în timpul pandemiei de Covid-19. Guvernul federal canadian cere în prezent tuturor călătorilor care intră în Canada să respecte o perioadă de carantină obligatorie de 14 zile la sosire și înainte de a li se permite să se deplaseze complet în țară din cauza pandemiei.

„Aplicația permite călătorilor să înregistreze rezultatele testelor Covid-19 înainte și după ce ajung în Canada, să ofere detalii agenților de frontieră despre planurile lor de carantină dacă trec la o frontieră terestră și să ofere informații de contact pentru ei și oamenii care călătoresc cu ei.

Așa cum a fost cazul pre-pandemiei, certificatele de vaccinare fac parte din călătoriile internaționale în anumite regiuni și sunt de așteptat în mod firesc atunci când vine vorba de această pandemie de coronavirus. Modul în care îl implementăm în armonie cu partenerii și aliații din întreaga lume, este ceva la care lucrăm acum.”, a declarat prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate