ACTUALITATECampanie de conștientizare pentru parlamentari: Refuză segregarea medicală. Unvaccinated lives matter!

Campanie de conștientizare pentru parlamentari: Refuză segregarea medicală. Unvaccinated lives matter!

Asociația Lion Mentor, prin președintele Irina Thiery, a transmis un mesaj parlamentarilor privind necesitatea de a opri discriminarea pe orice fel de criterii, inclusiv cele medicale, informează un mesaj trimis pe adresa redacției R3media.

Evident, mesajul se referă la discriminarea persoanelor pe criteriul vaccinării.

„Nicio criză medicală nu poate fi rezolvata prin crearea în mod artificial a unei crize umanitare provocate de discriminare, cu consecințe inimaginabile. Ne aflăm în fața unei epidemii de învrăjbire, de segregare, de instigare la ură între oameni, care pune în pericol nu doar vieți, ci o întreagă societate și o întreagă civilizație”, a scris Irina Thiery.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Iată mesajul integral trimis parlamentarilor:

„Momentul de amnezie istorică în care ne aflăm ne obligă pe fiecare dintre noi – indivizi și grupuri civice sau politice – să adoptăm o atitudine fără echivoc, în acord cu standardele de civilizație pe care omenirea le-a atins în ultimul secol.

Recidiva unor episoade istorice ce au implicat discriminarea ființelor umane ar însemna anularea tuturor achizițiilor de moralitate, cultura și civilizație ale societății noastre.
Discriminarea ființelor umane pe criterii de rasă, sex, culoare a pielii, credințe religioase, apartenența la un grup etnic sau cultural, a fost deja trăită de generațiile anterioare, cu prețul unor drame umane uriașe, ireparabile istoric și care nu fac cinste rasei umane.
Discriminarea și cei care au generat-o a fost deja condamnată istoric, moral și legal. Nu trebuie sa permitem să se întâmple din nou!

Nicio criza medicala nu poate fi rezolvată prin crearea în mod artificial a unei crize umanitare provocate de discriminare, cu consecințe inimaginabile.
Ne aflăm in fata unei epidemii de învrăjbire, de segregare, de instigare la ură intre oameni, care pune in pericol nu doar vieți, ci o întreagă societate și o întreagă civilizație.

Ca parlamentari, vă revine principala responsabilitate față de blocarea oricărui demers legislativ care ar promova, ar încuraja sau ar impune in mod direct sau indirect discriminarea pe criterii medicale.
Va rugăm să luați act de campania noastră pentru oprirea discursului public agresiv si pentru oprirea instigării la discriminare.
Va mulțumim!”

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...