ACTUALITATECampania umanitară „Dăruind vei dobândi” a ajuns la ediția a VI-a. Cum...

Campania umanitară „Dăruind vei dobândi” a ajuns la ediția a VI-a. Cum puteți ajuta un om sărman

Federația de organizații reunite sub „Euro Education Federation”, în parteneriat cu biserica „Izvorul Tămăduirii” din Târgu Jiu a lansat a șasea ediție a Campaniei „Dăruind vei dobândi”.

Anul acesta, campania pune accentul pe familiile defavorizate din București și județele Bihor, Mehedinți, Gorj, Dolj și Suceava. Până pe 31 ianuarie, doritorii pot trimite ajutoare pentru familii defavorizate, sub formă de obiecte, alimente sau bani, acestea urmând a fi distribuite celor în nevoie de Asociația „Euro Education Federation” în colaborare cu preoții din zonele respective.

Cei care vor să sprijine această inițiativă sunt rugați să sune la telefonul: 0728353441 sau să intre pe pagina de facebook a campaniei.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...