ACTUALITATECălin Georgescu: Voi candida la președinția României în 2024, dar poate să...

Călin Georgescu: Voi candida la președinția României în 2024, dar poate să fie mai repede

Călin Georgescu, președintele Asociației Pământul Strămoșesc, invitat fiind la Culisele Statului Paralele de la Realitatea Plus, și-a exprimat intenția de a candida la președinția României în anul 2024.

Întrebat de Anca Alexandrescu dacă va face acest lucru, Călin Georgescu a răspuns afirmativ.

„Da, voi candida la alegerile prezidențiale din 2024, dar poate să fie mai repede, ca să nu le dăm insomnii românilor până atunci” a afirmat Georgescu. Fără a detalia ce a vrut să sugereze, acesta a afirmat că “multe minuni se pot întâmpla”.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acesta a fost întrebat și dacă va participa la un demers de suspendare a președintelui Klaus Iohannis, însă a replicat, în glumă, că “e deja suspendat, ce să mai suspenzi?!”.

Mișcarea „Pământul Strămoșesc” s-a lansat în urmă cu aproape 2 luni

Pe 1 octombrie 2021, Călin Georgescu a lansat Mișcarea „Pământul Strămoșesc”. Evenimentul a fost deschis de recitalul violoncelistul Adrian Naidin.

„Românii își înțeleg mult mai bine rădăcinile și din acest motiv se întorc din ce în ce mai mulți în țară.

Toți realizează ce este și cum funcționează Occidentul și au realizat că tot mai bine este pe pământul strămoșesc.

Ne asuprim de unii singuri, pentru că nu înțelegem cine suntem. Ce capacitate are pământul și noi, ca popor român. Din ce neam ne tragem . Când se va șterge coroana imperială a acestei țări, o Europă întreagă va veni în întâmpinarea noastră și ne va spune „Iertați-ne”. „Iertați-ne nu doar pentru că v-am trădat, ci și pentru ce tot v-am făcut”. Și asta se va întâmpla (…)” – citește AICI continuarea.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...