ACTUALITATECălin Georgescu: Voi candida la președinția României în 2024, dar poate să...

Călin Georgescu: Voi candida la președinția României în 2024, dar poate să fie mai repede

Călin Georgescu, președintele Asociației Pământul Strămoșesc, invitat fiind la Culisele Statului Paralele de la Realitatea Plus, și-a exprimat intenția de a candida la președinția României în anul 2024.

Întrebat de Anca Alexandrescu dacă va face acest lucru, Călin Georgescu a răspuns afirmativ.

„Da, voi candida la alegerile prezidențiale din 2024, dar poate să fie mai repede, ca să nu le dăm insomnii românilor până atunci” a afirmat Georgescu. Fără a detalia ce a vrut să sugereze, acesta a afirmat că “multe minuni se pot întâmpla”.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acesta a fost întrebat și dacă va participa la un demers de suspendare a președintelui Klaus Iohannis, însă a replicat, în glumă, că “e deja suspendat, ce să mai suspenzi?!”.

Mișcarea „Pământul Strămoșesc” s-a lansat în urmă cu aproape 2 luni

Pe 1 octombrie 2021, Călin Georgescu a lansat Mișcarea „Pământul Strămoșesc”. Evenimentul a fost deschis de recitalul violoncelistul Adrian Naidin.

„Românii își înțeleg mult mai bine rădăcinile și din acest motiv se întorc din ce în ce mai mulți în țară.

Toți realizează ce este și cum funcționează Occidentul și au realizat că tot mai bine este pe pământul strămoșesc.

Ne asuprim de unii singuri, pentru că nu înțelegem cine suntem. Ce capacitate are pământul și noi, ca popor român. Din ce neam ne tragem . Când se va șterge coroana imperială a acestei țări, o Europă întreagă va veni în întâmpinarea noastră și ne va spune „Iertați-ne”. „Iertați-ne nu doar pentru că v-am trădat, ci și pentru ce tot v-am făcut”. Și asta se va întâmpla (…)” – citește AICI continuarea.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate