ACTUALITATECalendarul zilei 11 septembrie: 20 de ani de la atentatele teroriste de...

Calendarul zilei 11 septembrie: 20 de ani de la atentatele teroriste de la World Trade Center

La 11 septembrie 2001, SUA s-au confruntat cu patru atacuri teroriste care au vizat, prin deturnarea de avioane civile, cele două turnuri World Trade Center din New York, Pentagonul şi clădirea Capitoliului, din Washington. Primele trei atacuri au fost reușite, în timp ce al patrulea avion capturat de teroriști s-a prăbușit pe un câmp după ce pasagerii au ripostat.

Numărul victimelor din cele patru atentate s-a ridicat la 2.978, cei mai mulţi fiind în New York, 2.749.

Gruparea teroristă responsabilă pentru atacurile din 11 septembrie 2001 a fost al-Qaida.

Liderul acesteia, Osama bin Laden, a devenit cel mai căutat criminal al Statelor Unite al Americii. După o vânătoare ce a durat mai bine de zece ani, bin Laden a fost omorât de forţele americane.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. Îmi pare rău că trebuie să v-o spun, dar adevărul, tot adevărul, numai adevărul, trebuie să ne fie singurul Dumnezeu. Atentatele din Statele Unite (11 Septembrie 2011) au fost urzite, organizate și executate de cea ce nunmim Deep State , mai exact Statul Mafiot Americano-mondialist. Pe această temă, în cei 20 de ani care au trecut, s-au scris destule cărți, în diverse limbi. Dacă nu le-ați citit, să fiți sănătos. Nu aveți nicio scuză. IGNORANȚA ESTE UN PĂCAT DE NEIERTAT, MAI ALES ÎN MATERIE DE PRESĂ ȘI INFORMARE. Vă pot pune la dispoziție una dintre aceste cărți (în traducere românească) cea mai bună, după mine. Titlui ei: TERORISMUL, MADE IN USA. Autor. un ziarist TARPLEY și nu mai știu cum.
    Pentru precizări contactați-mă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...