ACTUALITATECalendarul zilei 11 ianuarie: Doi ani de când China atribuia primul deces...

Calendarul zilei 11 ianuarie: Doi ani de când China atribuia primul deces pe seama Covid-19

China a confirmat primul deces provocat de noul coronavirus în Wuhan, denumit ulterior Covid-19. În câteva zile, cazuri de infectare au apărut în Asia, în Franţa şi Statele Unite. La sfârșitul lunii ianuarie, țările lumii au început să îşi repatrieze cetățenii aflaţi în China. Frontierele au început să se închidă şi peste 50 de milioane de locuitori din provincia Hubei, în care se află orașul Wuhan, au fost plasați în carantină.

Atunci, Beijingul anunța că 41 de persoane au fost diagnosticate cu un patogen legat de un „nou tip” de coronavirus.

Prima victimă a fost considerată un bărbat de 61 de ani, iar șapte erau declarați în stare critică.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Bărbatul avea și alte boli grave, inclusiv tumori abdominale și la ficat.

Pe 12 ianuarie, OMS declara că „un nou coronavirus” este cauza bolii respiratorii găsite la oamenii din Wuhan, China.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Mă uit pe măști, sunt făcute-n China. Mănuși, termometre, pulsoximetre, la fel. Cu cât s-o fi îmbogățit China în tot timpul ăsta? De tras la răspundere nici nu mă mai gândesc, probabil ar lua și pe alții prea importanți după ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate