sâmbătă, decembrie 2, 2023
ACTUALITATECâini, pisici, un șarpe, o bufniță și un dromader, printre ANIMALELE aduse...

Câini, pisici, un șarpe, o bufniță și un dromader, printre ANIMALELE aduse într-o biserică romano-catolică pentru a fi „binecuvântate”

Tot felul de patrupede, de la câini la pisici, au intrat duminică în catedrala romano-catolică Sf. Ioan cel Divin din New York, pentru a fi „binecuvântate”, cu ocazia comemorării sf. Francisc de Assisi, considerat un patron al animalelor.

Printre animalele care au intrat în lăcașul catolic s-au numărat un piton galben uriaș, un dromader, rațe, pisici, o bufniță, un ponei pitic și chiar un struț, relevă AFP. Cele mai multe necuvântătoare aduse au fost totuși, câinii.

Contra sumei de 15 dolari, proprietarii de animale au putut să asiste la liturghia de două două ore oficiată de episcopul Andrew Dietsche, precum şi la binecuvântarea prietenilor lor necuvântători.

În Biserica Ortodoxă, animalelor nu le este permis să intre în biserică. Pentru necuvântătoare și toată creația se înalță rugăciuni și se stropesc cu apă sfințită, acolo unde trăiesc.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

3 COMENTARII

  1. Mda, restul animalelor au fost doar ca sa mascheze scopul principal, ca papa a vrut sa binecuvanteze sarpele, stiindu-se ce simbolozeaza! Papa nu este reprezentatul crestinatatii care crede in Dumnezeu cel adevarat, el este discipolul satanei, el se inchina lui baal!!!! Asta a ajuns umanitatea, exact ca in profetie si se accelereaza totul, apropiindu-se termenul!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate