vineri, februarie 23, 2024
RECOMANDĂRICadoul ideal pentru copii | Pe 1 iunie scriitorul Vasile Lupașc...

Cadoul ideal pentru copii | Pe 1 iunie scriitorul Vasile Lupașc lansează o carte de colorat cu eroii României : Avem o mare, uriașă, nevoie de modele pozitive

Scriitorul Vasile Lupașc, binecunoscut pentru trilogia sa istorică de mare succes „Răstignit între Cruci”, dar și al cărților audio „Străjer la Porțile Raiului”, „Furia Zimbrului” sau „Prin Iadul Tătarilor”, revine cu un cadou potrivit pentru cei mici.

Cu ocazia Zilei de 1 iunie, se va lansa o nouă carte de colorat pentru cei mici, dar având ca temă Eroii Români.

Cartea îi va aduce la viață pe câțiva dintre cei mai cunoscuți eroi ai românilor, iar pe copertă îl regăsim pe Tudor Vladimirescu, de la a cărui Revoluție s-au împlinit în acest an 200 de ani.

În paginile cărții, micuții se vor întâlni cu regii Burebista și Decebal, Voievozii Vlad Țepeș Drăculea, Ștefan Cel Mare și Mihai Viteazul, Frații Buzești, cu Regele Ferdinand și Domnitorul Unirii, Alexandru Ioan Cuza. Dar, nu numai.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Vasile Lupașc a declarat pentru R3media că își dorea să ofere ceva potrivit copiilor,  pentru a nu lăsa să dispară memoria celor care au construit România.

„Ideea unei cârti de colorat a venit simplu, natural. Am scris pana acum romane istorice citite de către toate vârstele dar, parcă, puțin mai potrivite adulților săriți de 30-40 de ani, am înregistrat cârti audio pentru cei ce nu mai au timp să citească, am publicat cârti pentru copiii de scoală generala și de liceu, am construit o carte care conține 90 % imagini si foarte puțin text pentru cei mici cărora le citesc bunicuții am compus o opera rock pentru cei mai zvăpăiați, am filmat lecții relaxate de istorie prin parcuri si prin curți domnești, am făcut tot ce am putut pentru a nu lăsa să dispară memoria celor ce au construit, in mii de ani, România.
O carte de colorat lipsea. Așa ca…de acum nu mai lipsește”, a declarat profesorul Lupașc pentru R3media.

Avem nevoie de eroi pozitivi, spune scriitorul.

„Cartea sper sa bucure atât pe cei micuți cat si adulții care prind un ceas de relaxare. In același timp sper să îi facă pe mulți, indiferent de vârstă să se îndrăgostească de eroii noștri atât de frumoși la trup și la suflet!
Avem o mare, uriașă, nevoie de modele pozitive și aceasta carte reprezintă o noua cale prin care încerc sa aduc aceste exemple mai aproape de cei care au nevoie de ele”, a explicat Lupașc pentru R3media.

Cartea va putea fi comandată de pe siteul Editurii Rhea, începând cu 1 iunie.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

1 COMENTARIU

  1. asta da speranta. din pacate, eroii si patriotii Romaniei au fost tradati chiar de ai lor (a nu se confunda cu DICTATORUL ceausescu care vedea Romania ca fiind a lui iar noi, carne de tun la nevoie). Tudor Vladimirescu, in fotografie, este un exemplu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE