ACTUALITATEBuzău: Bolnav de TBC, condamnat la un an de închisoare pentru că...

Buzău: Bolnav de TBC, condamnat la un an de închisoare pentru că a fugit din izolator înainte de a afla rezultatul la testul pentru covid

Justiția din România a condamnat la un an de închisoare un bărbat din județul Buzău, care a fugit din izolatorul unde fusese internat ca suspect de covid, înainte de a afla rezultatul testului.

În primăvara acestui an, bărbatul în vârstă de 36 de ani, din localitatea buzoiană Grebănu, a fost internat într-un modul izolator aflat în curtea secţiei de boli infecţioase a Spitalului Judeţean, unde aştepta rezultatul testului pentru covid, transmite News.ro.

Înainte de aflarea rezultatului, a doua zi după internare, bărbatul a fugit din izolator. Politiștii l-au prins când se îndrepta spre casă și a fost reinternat.

Ulterior, rezultatul testului a arătat că bărbatul nu era infectat cu coronavirus, el având TBC.

Pentru că a fugit din spital înainte de a afla dacă are covid, buzoianul a fost condamnat la un an de închisoare şi interzicerea unor drepturi. Sentinţa nu este însă definitivă, putând fi atacată cu apel in termen de 10 zile.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...