ACTUALITATEBuzău: Bolnav de TBC, condamnat la un an de închisoare pentru că...

Buzău: Bolnav de TBC, condamnat la un an de închisoare pentru că a fugit din izolator înainte de a afla rezultatul la testul pentru covid

Justiția din România a condamnat la un an de închisoare un bărbat din județul Buzău, care a fugit din izolatorul unde fusese internat ca suspect de covid, înainte de a afla rezultatul testului.

În primăvara acestui an, bărbatul în vârstă de 36 de ani, din localitatea buzoiană Grebănu, a fost internat într-un modul izolator aflat în curtea secţiei de boli infecţioase a Spitalului Judeţean, unde aştepta rezultatul testului pentru covid, transmite News.ro.

Înainte de aflarea rezultatului, a doua zi după internare, bărbatul a fugit din izolator. Politiștii l-au prins când se îndrepta spre casă și a fost reinternat.

Ulterior, rezultatul testului a arătat că bărbatul nu era infectat cu coronavirus, el având TBC.

Pentru că a fugit din spital înainte de a afla dacă are covid, buzoianul a fost condamnat la un an de închisoare şi interzicerea unor drepturi. Sentinţa nu este însă definitivă, putând fi atacată cu apel in termen de 10 zile.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...