ACTUALITATE Buzău: Bolnav de TBC, condamnat la un an de închisoare pentru că...

Buzău: Bolnav de TBC, condamnat la un an de închisoare pentru că a fugit din izolator înainte de a afla rezultatul la testul pentru covid

Justiția din România a condamnat la un an de închisoare un bărbat din județul Buzău, care a fugit din izolatorul unde fusese internat ca suspect de covid, înainte de a afla rezultatul testului.

În primăvara acestui an, bărbatul în vârstă de 36 de ani, din localitatea buzoiană Grebănu, a fost internat într-un modul izolator aflat în curtea secţiei de boli infecţioase a Spitalului Judeţean, unde aştepta rezultatul testului pentru covid, transmite News.ro.

Înainte de aflarea rezultatului, a doua zi după internare, bărbatul a fugit din izolator. Politiștii l-au prins când se îndrepta spre casă și a fost reinternat.

Ulterior, rezultatul testului a arătat că bărbatul nu era infectat cu coronavirus, el având TBC.

Pentru că a fugit din spital înainte de a afla dacă are covid, buzoianul a fost condamnat la un an de închisoare şi interzicerea unor drepturi. Sentinţa nu este însă definitivă, putând fi atacată cu apel in termen de 10 zile.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Siteul are nevoie de 34.620 de lei...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite