ACTUALITATEBulgarii au băgat vaccinul într-un depozit sovietic de 30 de ani, după...

Bulgarii au băgat vaccinul într-un depozit sovietic de 30 de ani, după ce l-au cărat cu o dubă luată de la fabrica de cârnați

Vecinii noștri de la sud de Dunăre nu au fost la fel de ceremonioși cu vaccinul anti covid precum autoritățile de la București.

Nu numai că nu i-au făcut o primire specială, dar l-au tratat ca pe un produs oarecare ce trebuie păstrat la rece. Astfel, vaccinul a fost transportat cu o dubă împrumutată de la fabrica de cârnați. Le-au depozitat apoi într-un frigider sovietic – vechi de mai bine de 30 de ani.

Explicația: era singurul frigider disponibil dotat cu lacăt! Asta i-a spus managerul spitalului din Plovdiv Ministrului Sănătății de la Sofia.

„Este singurul frigider care se poate închide cu lacăt” – Vania Mancheva, manager al spitalului din Plovdiv.

Pe internet, bulgarii se amuză – practic, putem spune că au băgat vaccinul în lockdown – au scris oamenii.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...