ACTUALITATEBucuria bate pandemia: Mii de oameni au ieșit în stradă să sărbătorească,...

Bucuria bate pandemia: Mii de oameni au ieșit în stradă să sărbătorească, fără distanțare socială, la Craiova, succesul echipei de fotbal. Scene asemănătoare și la Madrid

Mii de oameni au ieșit în stradă la Craiova pentru a sărbători succesul echipei de fotbal locale, Universitatea, în Cupa României.

Suporterii au strigat și au cântat în centrul orașului, aprizând și fumigene. Totul fără mască și fără distanțare socială.

CS Universitatea Craiova a câştigat Cupa României, după ce a învins, sâmbătă, la Ploieşti, cu scorul de 3-2 (1-1, 1-1), echipa Astra Giurgiu, după prelungiri. Oltenii au fost conduşi cu 2-1 în prelungiri, dar au reuşit să întoarcă scorul. Antrerior, CS Universitatea Craiova a cucerit trofeul în 2018.

Au înscris: Găman ’17 (p), Boe-Kane ’90+3 / A. Ivan ’14, Nistor ’99, Screciu ‘113.

Scene asemănătoare s-au petrecut și-n capitala Spaniei, la Madrid, atât sâmbătă cât și duminică, după ce Atletico a devenit campioană.

Sâmbătă, zeci de mii de oameni s-au strâns în Piața Neptuno, iar duminică au venit la stadionul „Wanda Metropolitano”, unde echipa le-a prezentat trofeul.

Atletico Madrid a câștigat al 11-lea titlu de campioană din istorie, și primul după șapte ani. Oamenii au ieșit în stradă și la Milano, la începutul lunii mai.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...