miercuri, aprilie 17, 2024
OPINIIBucurești blocat

București blocat

Bucureștiul devine pe zi ce trece un oraș impracticabil. Astăzi, joi seară,  ca să dau doar un exemplu, de la Gorjului încolo Maniu era blocat.

Idem pe rutele alternative, Preciziei sau Uverturii. Se înainta cu 1,5 km/h. Haos total, ca să ieși din oraș îți lua 1h:30 min.

Cine crede că asta vine de la tupeul „șoferului” bucureștean e un bovin irecuperabil. Pur și simplu infrastructura e total depășită și, ce e mai rău, „edilii” zici că o fac premeditat. Creatura incertă care ocupă scaunul de primar general se lăuda, ngă!, într-un interviu, că nu face mai multe parcări cu plată că oricum bucureșteanul trage pe trotuar cu bordură ca să nu plătească.

Dacă asta crede și vede Dicușor Nan, atunci este primar oriunde pe lume și în Galaxie, dar nu în București.

În timpul zilei și al săptămânii, nu găsești în centru loc de parcare nici dacă stai să te învârți o oră. Mai ales că multe locuri sunt ocupate de mașini de… poliție locală care nu găsește altundeva să tragă decțt pe locurile cu plată.

Iar Maniu e un iad in crescendo, cu explicații care nu țin de „românu vrea să stea cu fundu în mașina personală”, ci și de faptul că tot mai mulți stau prin comune limitrofe și chiar nu au cum să ajungă decât dacă au mașina lor.

Alt mare geniu în viață, primarele de la 6, s-a găsit să spele parcările miercuri în miezul zilei. În mijlocul săptămânii, în mijlocul zilei, atunci nu ai voie să parchezi pe Maniu.

Genial și asta, nu?

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. Bucurestenii au ce au votat! Daca nu sunteti printre cei care au votat cu castigatorii inseamba ca trebuie sa plecati din Bucuresti. Lasati pe specialistii in votari aiurea sa se descurce singuri!

  2. Primării de orașe mari, precum Paris, recunosc că folosesc tehnica ambuteiajelor să descurajeze oamenii să folosească mașina. E vorba de nesincronizări de semafoare (pe multe bulevarde, chiar cînd sînt mașini puține, mergi din roșu-n roșu, benzi puține, gîtuiri, semne de circulație, sensuri unice s.a..
    Viteza medie la Paris ete cam 10Km/oră. Americanul făcea 6 km (șase) cu mașina pt fiecare oră lucrată să plătească mașina (preț, dobîndă, întreținere, combustibi, asigurare s.a.). Pe jos faci 5km/oră ușor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE