ACTUALITATEBoris Kollar, președintele Parlamentului Slovaciei: Parlamentarii care critică guvernul să se mulțumească...

Boris Kollar, președintele Parlamentului Slovaciei: Parlamentarii care critică guvernul să se mulțumească cu apa de la robinet când vin la muncă. Nu mai au acces la cafea

Discuțiile despre măsurile împotriva coronavisului au încins spiritele și în Slovacia, președintele Parlamentului anunțând, mai în glumă, mai în serios, o măsură inedită împotriva celor care critică aceste decizii, interzicându-le accesul la cafea în sediul instituției.

Parlamentarii slovaci nu mai au acces la cafenea în sediul instituției, ca pedeapsă pentru criticarea măsurilor luate de guvern pentru combaterea pandemiei, a spus preşedintele parlamentului, Boris Kollar, relatează dpa, citată de Agerpres.

Kollar a menţionat că cei 150 de parlamentari au acces numai la apa de la robinet. Pe Facebook, el a postat o poză cu o chiuvetă în una dintre toaletele clădirii parlamentului.

„Pot vedea unde au ajuns cu toată critica lor constantă”, a spus Kollar, liderul celui de-al doilea cel mai puternic partid de guvernământ.

Reacţia lui Kollar survine după ce fostul prim-ministru Peter Pelligrini a criticat măsurile guvernului, spunând că deşi restaurantele pot vinde doar mâncare la pachet de joi, cafeneaua rămâne deschisă.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...