ACTUALITATEBoris Kollar, președintele Parlamentului Slovaciei: Parlamentarii care critică guvernul să se mulțumească...

Boris Kollar, președintele Parlamentului Slovaciei: Parlamentarii care critică guvernul să se mulțumească cu apa de la robinet când vin la muncă. Nu mai au acces la cafea

Discuțiile despre măsurile împotriva coronavisului au încins spiritele și în Slovacia, președintele Parlamentului anunțând, mai în glumă, mai în serios, o măsură inedită împotriva celor care critică aceste decizii, interzicându-le accesul la cafea în sediul instituției.

Parlamentarii slovaci nu mai au acces la cafenea în sediul instituției, ca pedeapsă pentru criticarea măsurilor luate de guvern pentru combaterea pandemiei, a spus preşedintele parlamentului, Boris Kollar, relatează dpa, citată de Agerpres.

Kollar a menţionat că cei 150 de parlamentari au acces numai la apa de la robinet. Pe Facebook, el a postat o poză cu o chiuvetă în una dintre toaletele clădirii parlamentului.

„Pot vedea unde au ajuns cu toată critica lor constantă”, a spus Kollar, liderul celui de-al doilea cel mai puternic partid de guvernământ.

Reacţia lui Kollar survine după ce fostul prim-ministru Peter Pelligrini a criticat măsurile guvernului, spunând că deşi restaurantele pot vinde doar mâncare la pachet de joi, cafeneaua rămâne deschisă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite