sâmbătă, decembrie 9, 2023
ACTUALITATEBoris Kollar, președintele Parlamentului Slovaciei: Parlamentarii care critică guvernul să se mulțumească...

Boris Kollar, președintele Parlamentului Slovaciei: Parlamentarii care critică guvernul să se mulțumească cu apa de la robinet când vin la muncă. Nu mai au acces la cafea

Discuțiile despre măsurile împotriva coronavisului au încins spiritele și în Slovacia, președintele Parlamentului anunțând, mai în glumă, mai în serios, o măsură inedită împotriva celor care critică aceste decizii, interzicându-le accesul la cafea în sediul instituției.

Parlamentarii slovaci nu mai au acces la cafenea în sediul instituției, ca pedeapsă pentru criticarea măsurilor luate de guvern pentru combaterea pandemiei, a spus preşedintele parlamentului, Boris Kollar, relatează dpa, citată de Agerpres.

Kollar a menţionat că cei 150 de parlamentari au acces numai la apa de la robinet. Pe Facebook, el a postat o poză cu o chiuvetă în una dintre toaletele clădirii parlamentului.

„Pot vedea unde au ajuns cu toată critica lor constantă”, a spus Kollar, liderul celui de-al doilea cel mai puternic partid de guvernământ.

Reacţia lui Kollar survine după ce fostul prim-ministru Peter Pelligrini a criticat măsurile guvernului, spunând că deşi restaurantele pot vinde doar mâncare la pachet de joi, cafeneaua rămâne deschisă.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE