News ȘTIRI Boris Kollar, președintele Parlamentului Slovaciei: Parlamentarii care critică guvernul să se mulțumească...

Boris Kollar, președintele Parlamentului Slovaciei: Parlamentarii care critică guvernul să se mulțumească cu apa de la robinet când vin la muncă. Nu mai au acces la cafea

Discuțiile despre măsurile împotriva coronavisului au încins spiritele și în Slovacia, președintele Parlamentului anunțând, mai în glumă, mai în serios, o măsură inedită împotriva celor care critică aceste decizii, interzicându-le accesul la cafea în sediul instituției.

Parlamentarii slovaci nu mai au acces la cafenea în sediul instituției, ca pedeapsă pentru criticarea măsurilor luate de guvern pentru combaterea pandemiei, a spus preşedintele parlamentului, Boris Kollar, relatează dpa, citată de Agerpres.

Kollar a menţionat că cei 150 de parlamentari au acces numai la apa de la robinet. Pe Facebook, el a postat o poză cu o chiuvetă în una dintre toaletele clădirii parlamentului.

„Pot vedea unde au ajuns cu toată critica lor constantă”, a spus Kollar, liderul celui de-al doilea cel mai puternic partid de guvernământ.

Reacţia lui Kollar survine după ce fostul prim-ministru Peter Pelligrini a criticat măsurile guvernului, spunând că deşi restaurantele pot vinde doar mâncare la pachet de joi, cafeneaua rămâne deschisă.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 3.440 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate