ȘTIRIBogdan Stanoevici, fost ministru și fost candidat la Președinție a murit la...

Bogdan Stanoevici, fost ministru și fost candidat la Președinție a murit la vârsta de 62 de ani. Avem un nou caz „Toni Tecuceanu”?

Bogdan Stanoevici, fost ministru pentru românii de pretutindeni în guvernul Victor Ponta, manager al Circului Globus și candidat la alegerile prezidențiale din 2019, a murit marți.

Bogdan Stanoevici a murit la 62 de ani, la Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu, informează Mediafax.

Stanoevici a fost ministrul Românilor de Pretutindeni în Guvernul Ponta, manager al Circului Globus și candidat la alegerile prezidențiale din 2019.

Conform unor surse medicale cu care R3Media a discutat, cauza decesului lui Bogdan Stanoevici ar fi fost infecția cu nozocomiale pe care a contractat-o în spital, în timp ce era tratat pentru covid.

Actorul fusese infectat cu noul virus și pe fondul unei afecțiuni pulmonare anterioare, a fost băgat la ATI și intubat. Conform sursei medicale citate, Bogdan Stanoevici a contractat o infecție nozocomială în spital, însă conducerilor unităților medicale li s-a transmis ca infecțiile cu nozocomiale să nu mai fie declarate.

Reamintim că în 2010, moartea actorului Toni Tecuceanu a fost pusă pe seama gripei porcine de către Institutul Matei Balș, condus de Adrian Streinu – Cercel. Acest fapt a dus la creșterea spectaculoasă a ratei vaccinării anti gripă porcină.

Ulterior, familia actorului a cerut în instanță ca spitalul să permită accesul la dosarul medical al lui Toni Tecuceanu, lucru care s-a întâmplat abia după patru ani.

Conform cotidianului Libertatea, dosarul a fost expertizat în Statele Unite, unde doctorii au ajuns la concluzia că moartea lui Toni Tecuceanu nu a fost cauzată de gripa porcină.

Deja, mass-media scrie că Bogdan Stanoevici a murit de covid, punând accent pe faptul că acesta a fost un contestatar al măsurilor dure de combatere a pandemiei și a participat la manifestări anti lockdown.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...