vineri, septembrie 22, 2023
ACTUALITATEBogdan Oprea se declară „înfiorat“ de raportul „publicat pe ascuns“ de CNCAV....

Bogdan Oprea se declară „înfiorat“ de raportul „publicat pe ascuns“ de CNCAV. În 2021 spunea că preferă să moară de la vaccin decât să trăiască într-o lume în care ar supraviețui doar anti-vacciniștii

Pe data de 10 ianuarie 2023, la 2 ani de la începerea campaniei de vaccinare anti SARS-CoV-2, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a anunțat raportul campaniei de administrare a serului.

Concluzia campaniei de vaccinare este că în urma administrării serului au avut loc peste 40.000 de reacții adverse.

Bogdan Oprea, specialist în comunicare, fost purtător de cuvânt la Ministerul Sănătății și fost purtător de cuvânt la președinția României, a scris pe o rețea de socializare că este „înfiorător“ ce conține acest raport, prezentând o analiză detaliată a efectelor adverse și acuzându-i de minciună pe Valeriu Gheorghiță, Klaus Iohannis și ceilalți lideri politici care au făcut campanie pentru vaccinare.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

La o privire mai atentă pe pagina de Facebook a lui Bogdan Oprea, în primăvara anului 2021, la trei luni după începerea campaniei de vaccinare, acesta scria că preferă să moară de la vaccin decât să trăiască într-o lume doar cu anti-vacciniști.

„Prefer să mor de la vaccin decât să fiu nevoit să trăiesc într-o lume în care ar supraviețui doar anti-vacciniștii – acesta este răspunsul meu pentru cei care, încă, mai ezită să se vaccineze și care tot caută la mine răspunsuri magice.

N-am crezut niciodată în teorii ale conspirației și am savurat mereu SF-ul doar acolo unde-i este locul, în literatură și în cinematografie. Dar cred cu fermitate în știință și în caracterul imanent al bunătății umane.

I rest my case.“, scria Bogdan Oprea pe 24 martie 2021.

Sursă – Bogdan Oprea Facebook

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

 1. Oprea e un securist/srist care indeplineste comenzi de la fractiuni ale statului paralel. Adica sa nu ne luam de el ca a declatat ceva. De fapt cuvintele nu ii apartin. Sunt ale celor din umbra!! El e o manivela pe care o invart cu schimbul cei care fac jocurile prevazute in agende internationale.

 2. ” Prefer să…. ” e in esenta o formulare ilogica
  boprea nu poarta creier!

  (“prefer sa mor injectat
  decat sa traiesc printre ne-injectati”
  presupune ca nici doza 2 nu face rau,
  “ulciorul nu merge de multe ori la apa”;
  uite d-aia maxtor nu crede in convertire-la ortodoxie,
  prin re/botezare)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate