miercuri, aprilie 17, 2024
ACTUALITATEBogdan Buta, fondatorul Untold, scos basma curată de către Parchetul Cluj. Dosarul...

Bogdan Buta, fondatorul Untold, scos basma curată de către Parchetul Cluj. Dosarul în care era acuzat că a agresat sexual doi minori a fost clasat

Fondatorul Untold, Bogdan Buta, a fost scos basma curată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, dosarul în care Buta a fost acuzat de săvârșirea infracțiunilor de act sexual cu un minor, tentativă la act sexual cu un minor şi şantaj fiind clasat.

Potrivit informațiilor furnizate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, la solicitarea reporterilor Gazeta de Cluj, urmărirea penală a fost finalizată în mai puțin de o lună de la sesizarea organelor judiciare, iar soluția de clasare a fost dispusă la data de 23 februarie 2024.

„Având în vedere solicitarea dumneavoastră înregistrată cu nr. 46/VIII/3/2024 la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în calitate de locțiitor al purtătorului de cuvânt, conform dispozițiilor art. 7 alin. (1) şi (2) din Legea 544/2001, sunt abilitat să vă aduc la cunoştinţă următoarele:

În primul rând, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a fost înregistrată cauza nr. 645/187/P/2024 ca urmare a faptelor reclamate de către mai multe persoane minore împotriva numitului Buta Bogdan. În concret, organul judiciar a stabilit că faptele reclamate de către persoanele vătămate sunt două infracțiuni de act sexual cu un minor, tentativă la act sexual cu un minor şi două infracțiuni de şantaj.

În prezent, urmărirea penală a fost finalizată fapt pentru care în data de 23.02.2024 s-a dispus o soluție de clasare a cauzei.”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, la solicitarea reporterilor Gazeta de Cluj.

La data de 29 ianuarie 2024, Bogdan Buta a fost acuzat că ar fi abuzat sexual doi băieți minori, de către o investigație realizată de jurnalistul clujean Liviu Alexa, pentru Ziar de Cluj.

Alexa a furnizat mai multe capturi de dialog, între Buta și doi băieți minori, pe care i-a „agățat” prin intermediul rețelei de socializare Tinder.

De asemenea, jurnalistul face public și un interviu cu cei doi băieți, în care aceștia povestesc ce s-a întâmplat.

Băieții prezintă imagini din casa lui Buta, inclusiv detalii din interior.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. Pai a facut el ceva rau, a afectat emotional si fizic niste minori, i-a abuzat si corupt?
    Nu exista probe, sau daca exista ne facem ca nu exista, e curat ca lacrima.

    Acum… cum ar fi fost in loc de acest individ bine protejat de zona securistica, era un preot de exemplu? Ce ar fi scris Pro TV, Europa FM, Digi si toti influensarii din oengeuri neomarxiste?

    Asa nimeni nu stie nimic, nu e nimic rau, totul e minunat si am inchis dosarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE