duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEBlack Friday PRO pe Yellow Store – magazin exclusiv Nikon

Black Friday PRO pe Yellow Store – magazin exclusiv Nikon

Fotografii profesioniști și pasionații de fotografie au acum o ocazie extraordinară de a-și îmbunătăți echipamentele și de a economisi, în același timp, datorită campaniei Black Friday PRO organizată de Yellow Store. Această campanie de neratat îți oferă reduceri de până la 4,500 de lei la o selecție impresionantă de produse Nikon, inclusiv cele mai recente modele și obiective de top din gama Mirrorless Z.

Perioada campaniei Black Friday PRO este programată între 6 octombrie și 9 octombrie, oferind fotografilor profesioniști suficient timp pentru a profita de aceste oferte irezistibile. Această perioadă va fi marcată de prețuri reduse și economii semnificative la produsele Nikon care fac parte din această campanie specială.

Printre produsele care beneficiază de reduceri substanțiale în cadrul campaniei Black Friday PRO se numără următoarele: Nikon Z 6II (cu cel mai bun preț din an), Nikon Z 8, Nikon Z 5, Nikon Z 24-70mm f/2.8 s Nikkor, Nikon Z 105mm f/2.8 VR S MC Nikkor, Nikon Z 400mm f/4.5 VR S Nikkor.

Aceasta este doar o mică selecție a produselor Nikon incluse în campanie, iar fotografilor profesioniști li se oferă oportunitatea de a alege echipamentul care se potrivește cel mai bine nevoilor lor la prețuri imbatabile.

Pentru a beneficia de aceste reduceri incredibile, clienții pot plasa comenzile lor pe site-ul shop.yellowstore.ro. Este important de menționat că, datorită volumului mare de comenzi anticipate, livrările se vor efectua până cel târziu în data de 15 octombrie. Cu toate acestea, eforturile vor fi făcute pentru a asigura o livrare cât mai rapidă și eficientă posibilă.

Suntem extrem de încântați să oferim această oportunitate fotografilor profesioniști din întreaga țară. Campania Black Friday PRO este o ocazie rară de a obține echipament Nikon de top la prețuri incredibile. Încurajăm pe toți cei interesați să viziteze site-ul nostru și să profite de aceste oferte exclusive“, a declarat Camil Perian, CEO Skin Media, unic importator și distribuitor Nikon în România.

Black Friday PRO este o ocazie unică pentru fotografi profesioniști de a-și îmbunătăți arsenalul de echipamente și de a se pregăti pentru proiecte viitoare. Pentru mai multe informații și pentru a descoperi gama completă de produse incluse în această campanie, vizitați site-ul shop.yellowstore.ro.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE