ACTUALITATEBiserica Ortodoxă rămâne pe primul loc în topul încrederii românilor | sondaj...

Biserica Ortodoxă rămâne pe primul loc în topul încrederii românilor | sondaj CURS

Biserica rămâne pe primul loc în topul încrederii românilor, reiese dintr-un sondaj realizat în perioada 22–26 februarie de Centrul de Sociologie Urbană și Regională (CURS). În plus, gradul de încredere a crescut ușor față de luna trecută: cu 1%, conform Basilica.

Sondajul a fost realizat pe un eșantion reprezentativ de populație adultă din România – 1.100 de respondenţi cu vârsta de minimum 18 ani. Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion este ±3%, la un nivel de veridicitate de 95%.

sursa foto: CURS-Avangarde

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT