ACTUALITATE Biserica Ortodoxă rămâne pe primul loc în topul încrederii românilor | sondaj...

Biserica Ortodoxă rămâne pe primul loc în topul încrederii românilor | sondaj CURS

Biserica rămâne pe primul loc în topul încrederii românilor, reiese dintr-un sondaj realizat în perioada 22–26 februarie de Centrul de Sociologie Urbană și Regională (CURS). În plus, gradul de încredere a crescut ușor față de luna trecută: cu 1%, conform Basilica.

Sondajul a fost realizat pe un eșantion reprezentativ de populație adultă din România – 1.100 de respondenţi cu vârsta de minimum 18 ani. Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion este ±3%, la un nivel de veridicitate de 95%.

sursa foto: CURS-Avangarde

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite