duminică, aprilie 14, 2024
ȘTIRIBiserica Ortodoxă Rusă: Cei care refuză vaccinarea comit un păcat pentru care...

Biserica Ortodoxă Rusă: Cei care refuză vaccinarea comit un păcat pentru care vor trebui să se căiască pentru tot restul vieţii lor

Biserica Ortodoxă Rusă afirmă, prin vocea ÎPS Ilarion (foto), conducător al Direcţiei de Relaţii Externe din cadrul Patriarhiei Moscovei, că aceia care refuză să se vaccineze anti-covid comit un păcat „pentru care vor trebui să se căiască tot restul vieții lor”, informează agenția Reuters, citată de Agerpres.

„Văd în fiecare zi astfel de situaţii, oameni care vizitează un preot pentru a mărturisi că au refuzat să se vaccineze – sau apropiaţi ai lor – şi au cauzat, fără să vrea, moartea unei alte persoane”, a adăugat el.

„Păcatul apare atunci când te gândeşti doar la tine, nu şi la o altă persoană”, a mai spus mitropolitul Ilarion.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Văd în fiecare zi astfel de situaţii, oameni care vizitează un preot pentru a mărturisi că au refuzat să se vaccineze – sau apropiaţi ai lor – şi au cauzat, fără să vrea, moartea unei alte persoane”, a adăugat el.

„Păcatul apare atunci când te gândeşti doar la tine, nu şi la o altă persoană”, a mai spus mitropolitul Ilarion.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Biserica Ortodoxă a Rusiei i-a îndemnat pe credincioşii ruşi să se vaccineze împotriva noului coronavirus, după ce alte 24.353 de cazuri au fost confirmate luni, inclusiv 6.557 la Moscova, în urma cărora bilanţul oficial la nivelul întregii ţări a ajuns la 5.635.294 de cazuri confirmate de la începutul pandemiei.

Grupul guvernamental de lucru pentru combaterea pandemiei din Rusia a anunţat că alte 654 de persoane au murit din cauze asociate noului coronavirus în ultimele 24 de ore, iar bilanţul total al deceselor raportate la nivel naţional a urcat la 138.579.

Agenţia federală pentru statistică din Rusia ţine un registru separat al deceselor şi afirmă că Rusia a înregistrat aproximativ 270.000 de decese asociate COVID-19 din aprilie 2020 până în aprilie 2021.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

9 COMENTARII

 1. Pentru inceput, ar trebui sa fim absolut siguri ca aceste cuvinte au fost rostite de Ilarion si ca tot ceea ce este scris mai sus, este perfect adevarat si nu alte manipulari … Daca insa este adevarat, este noaptea mintii !!! No comment

 2. Acuma si-au dat arama pe fata Putin si cu kaghebistii lui “ortodocsi”. Acum se vede cum Putin, si el, este papusat de la Washington.

 3. Mai nou conform acestui mitropolit rus, zis ortodox, și a celor care îl susțin, dacă refuzi să fii cobai pentru vaccinuri noi experimentale COVID înseamnă că îi omori pe oamenii din jurul tău și astfel faci un “păcat pentru care va trebui să te căiești pentru tot restul vieții”?! Ce șantaj emoțional și manipulare a oamenilor! Acest mitropolit se preface că nu știe faptul că, în primul rând, orice tratament nou experimental te poate omorâ!

  Pot apărea efecte adverse severe pe termen scurt, mediu sau lung care te pot omorâ sau ologi! Deci ce poate el să spună despre “restul vieții” oamenilor pe care el și cei ca el îi manipulează să fie cobai pentru testarea noilor vaccinuri!? Vaccinurile se testează cu mare grijă, pe puțini oameni care înțeleg foarte clar că își riscă viața și aleg conștient asta, iar testele se fac timp de mulți ani de zile înainte să fie fie cosiderate sigure și distribuite masiv populației! Acest nou vaccin experimental COVID 19 este excepția, fiind testat doar timp de câteva luni înainte să fie declarat “absolut sigur” de către politicieni și apoi să înceapă să manipuleze și să forțeze populația să fie injectată cu el discriminându-i în cât mai multe feluri pe cetățenii care refuză să fie cobai de testare!

  Falsul implică orice! Orice raționament, oricât de savant ar părea la prima vedere, este greșit dacă pleacă de la o premisă falsă! Premisa lor falsă spune că este sigur să te vaccinezi cu serurile experimentale și dacă o să te injectezi cu ele îi protejezi pe cei din jurul tău de COVID19! Apropo, acum au aparut variantele COVID ALPHA, BETA, GAMMA, DELTA, etc., or să mai apară altele și, după chiar spusele lor, vaccinurile acestea nu protejează și impotriva lor!

  Nici măcar împotriva tulpinii inițiale ei nu pot să știe că te protejează și cât te protejează. Un an? Doi ani? Cât?! Dar nici nu a trecut încă un an de când au început vaccinările masive ale populației! În acest caz cum poate cineva afirma că un vacin experimental te protejează , de exemplu un an, dacă nimeni nu a făcut testele imunologice după un an, deoarece abia au trecut vreo câteva luni de când oamenii au fost vaccinați masiv înainte să se poată face aceste teste pentru că nici măcar nu trecuse timpul necesar?!

  Mitropolitul acesta probabil își va îndemna turma să se vaccineze încontinuu cu noi și noi vaccinuri pentru fiecare din “variantele” COVID pe măsură ce apar și îi va manipula și santaja emotional pe oamenii care îl iubesc și îl ascultă mințindu-i până îi face să creadă că sunt niște criminali care își omoară aproapele dacă nu acceptă orbește să fie cobai abonați anual la orice nou vaccin experimental COVID pentru noile tulpini apărute!!! Incredibil!!!

  După părerea mea mitropolitul acesta rus, zis ortodox, și cei care îl susțin ori sunt agenți plătiți ori sunt proști de bubuie și se încred orbește în ce mint “specialiștii” plătiți și controlați de politicieni și industria farmaceutică!

  Păi în primul rând acceptând să fii cobai pentru un vaccin experimental nu este nicio garanție că îi vei proteja pe cei din jurul tău, ci mai degrabă este foarte probabil să mori sau sa devii olog pe viață împreună cu ceilalți care au acceptat să se testeze un vaccin nou experimental pe ei!

  Dacă stai să te gândești, cine știe, poate de fapt ei vor să spună că acceptând să fii cobai pentru noi vaccinuri experimentale COVID, dintr-o asemenea “dragoste de aproapele” psihopat înțeleasă și apoi murind, îi protejezi pe cei din jurul tău de virusul COVID care astfel nu mai are cum să se răspândească prin intermediul tău…

 4. „Întâlnesc zilnic situații în care oamenii vizitează un preot pentru a se spovedi că au refuzat să se vaccineze – ei sau apropiați ai lor – și au provocat, fără să vrea, moartea altcuiva”, a plusat fața bisericească.

  Ce IDIOTENIE !…..
  Cum sa provoci moartea altcuiva, cand si tu esti om ca el, deci, tu ar trebui sa mori primul !!!
  Ce TAMPENIE !….
  Si la urma urmei, ce vina are cineva ca altcineva moare (indiferent de ce se presupune ca este : virus, chimicale pulverizate in aer, etc…) ; oare poate cineva sa-si „adaoge staturii sale un cot ?”
  Viata ca si moartea, doar Dumnezeu le poate controla.
  A…, ca se intampla crime de multe feluri si astfel mor oameni, Dummezeu ingaduie astfel de lucruri, caci stie El mai bine ce se va intampla si cu cel ucigas precum si cu cel ucis (poate ca pe cel ucis il mantuieste prin acea suferinta, iar pe ucigas, prin temnita poate cugeta mai adanc si se poate pocai si astfel isi salveaza sufletul sau)..

  DAR, ca sa spui ca, un om nevaccinat (ADICA ASA CUM L-A CREAT DUMNEZEU), poate provoca moartea unui om nevaccinat ca si el, sau a unui om vaccinat (CARE, SI-A PUS NADEJDEA IN NISTE OAMENI, ALE CAROR INTENTII REALE NU LE CUNOASTE), este, dupa umila mea parere, o mare EROARE !!!

  In momentul de fatza, daca cineva moare de asa zisul covID, vinovati pot fi doctorii care la-u tratat cu Kaletra si Remdesivir, vinovat poate fi si Arafat cu protocoalele neinteleptilor lui, vinovat este si cel sau cei care au creat si nascocit dracovenia asta de boala, minciuna sau ce-o fi ea…
  Iar daca mor dintre cei vaccinati, VINOVATI SUNT TOTI CEI CARE I-AU MINTIT PE OAMENI, CA VACCINUL ESTE SIGUR !
  Sigur ce ? ; sigur nedaunator, sau sigur daunator ?…

  *
  Discutam cu un amic… despre aceasta situatiune a zilelor noastre (vaccinare sau nevaccinare)…
  Si incerc sa-i explic omului, ca inainte de PLANdemie, peste tot se vorbea despre cat de multi si de daunatori suntem, cat de mult poluam, ca trebuie redusa populatia globului, etc, etc, etc …..
  – Da zice el, asa este …
  Pai si ce rezulta daca la ceea ce „au zis”, adaugi ceea ce s-a intamplat ?…
  – A…. ; eu nu cred ca vor sa ne omoare… ; daca voiau sa ne omoare, puneau ceva in apa, in suc, in bere, in lapte, etc………. -> zice el
  Mai omule, nu este chiar asa !….
  Daca cineva iti otraveste apa, berea, sucul, laptele, etc.. si tu, nestiind, nefiind informat despre acest pericol, bei si apoi mori => tu nu ai nici o vina pentru aceasta patzanie, inaintea lui Dumnezeu ! ; doar cel care a facut acest rau are vina !
  DAR, DACA, cineva otraveste apa, berea, sucul, laptele, etc.., si iti spune : Puiule, uite, chestia asta poate crea reactii adverse, poate provoca chiar si moartea ; daca tu vrei sa o bagi in tine, semneaza ca ai luat la cunostiinta si ca esti de acord cu riscurile respective si apoi noi ti-o servim cu drag => ca, daca patesti ceva, ai vina ! -> pentru ca ai fost informat despre niste riscuri posibile !
  Deci, inaintea lui Dumnezeu, acel acord, acea semnatura, CONTEAZA !!!

  Daca vine cineva (o autoritate, sa zicem) si vaccineaza cu fortza pe altcineva (adica il imobilizeaza fara voia aceluia si apoi il vaccineaza), atunci acel om nu are nici cea mai mica vina – inaintea lui Dumnezeu – in caz ca i se intampla ceva !
  Dar daca il forteaza prin mijloace omenesti : NU MAI POTI VINDE ce lucrezi tu cu mainile tale, NU MAI POTI CUMPARA papa, etc.. -> si acel om nepunandu-si nadejdea in Dumnezeu, accepta, ATUNCI…..

  *
  Ceea ce am scris mai sus, este punctul meu de vedere !
  Nu invinuesc pe nimeni ; nici pe cei care s-au vaccinat, nici pe cei care nu vor sa se vaccineze !
  De asemenea, NADAJDUIESC IN MILA LUI DUMNEZEU, ca ne v-a ierta, daca ne v-om pocai de pacatele noastre (atat cat poate fiecare) !
  Cele mai intalnite Cuvinte in Sfintele Evanghelii, sunt legate de MILA („mergeti si invatati ce inseamna cuvintele : Mila voiesc, iar nu jertfa” ; „…cel ce a facut mila cu el”, etc…) ; deci ce ne cere noua Dumnezeu ? ; ne cere sa facem Mila cu semenii nostri ! ; nu ne cere jertfa ca a Lui (pe Cruce) ci ne cere un pic de Mila (sa facem Mila din ce ne-a dat EL…).
  Domnule Johannis.., mai ai cat mai ai, si se termina „mandatul” ; ai sase case.. – da mai omule o casa unei familii sarace cu multi copii si vei fi mult mai fericit ! ; nu am nimic cu D-ta.. ; nu te invidiez cu nimic, iti dau doar un sfat…

  *

  Şi a zis către ucenicii Săi: De aceea zic vouă: Nu vă îngrijiţi pentru viaţa voastră ce veţi mânca, nici pentru trupul vostru cu ce vă veţi îmbrăca.
  Viaţa este mai mult decât hrana şi trupul mai mult decât îmbrăcămintea.
  Priviţi la corbi, că nici nu seamănă, nici nu seceră; ei n-au cămară, nici jitniţă, şi Dumnezeu îi hrăneşte. Cu cât mai de preţ sunteţi voi decât păsările!
  Şi cine dintre voi, îngrijindu-se, poate să adauge staturii sale un cot?
  Deci dacă nu puteţi să faceţi nici cel mai mic lucru, de ce vă îngrijiţi de celelalte?
  Priviţi la crini cum cresc: Nu torc, nici nu ţes. Şi zic vouă că nici Solomon, în toată mărirea lui, nu s-a îmbrăcat ca unul dintre aceştia.
  Iar dacă iarba care este azi pe câmp, iar mâine se aruncă în cuptor, Dumnezeu aşa o îmbracă, cu cât mai mult pe voi, puţin credincioşilor!
  Şi voi să nu căutaţi ce veţi mânca sau ce veţi bea şi nu fiţi îngrijoraţi.
  Căci toate acestea păgânii lumii le caută; dar Tatăl vostru ştie că aveţi nevoie de acestea;
  Căutaţi mai întâi împărăţia Lui. Şi toate acestea se vor adăuga vouă.
  Nu te teme, turmă mică, pentru că Tatăl vostru a binevoit să vă dea vouă împărăţia.
  Vindeţi averile voastre şi daţi milostenie; faceţi-vă pungi care nu se învechesc, comoară neîmpuţinată în ceruri, unde fur nu se apropie, nici molie nu o strică.
  Căci unde este comoara voastră, acolo este inima voastră

  Mila Domnului, cu noi toti !

 5. Mai nou conform acestui mitropolit rus, zis ortodox, și a celor care îl susțin, dacă refuzi să fii cobai pentru vaccinuri noi experimentale COVID înseamnă că îi omori pe oamenii din jurul tău și astfel faci un “păcat pentru care va trebui să te căiești pentru tot restul vieții”?! Ce șantaj emoțional și manipulare a oamenilor! Acest mitropolit se preface că nu știe faptul că, în primul rând, orice tratament nou experimental te poate omorâ!

  Pot apărea efecte adverse severe pe termen scurt, mediu sau lung care te pot omorâ sau ologi! Deci ce poate el să spună despre “restul vieții” oamenilor pe care el și cei ca el îi manipulează să fie cobai pentru testarea noilor vaccinuri!? Vaccinurile se testează cu mare grijă, pe puțini oameni care înțeleg foarte clar că își riscă viața și aleg conștient asta, iar testele se fac timp de mulți ani de zile înainte să fie fie cosiderate sigure și distribuite masiv populației! Acest nou vaccin experimental COVID 19 este excepția, fiind testat doar timp de câteva luni înainte să fie declarat “absolut sigur” de către politicieni și apoi să înceapă să manipuleze și să forțeze populația să fie injectată cu el discriminându-i în cât mai multe feluri pe cetățenii care refuză să fie cobai de testare!

  Falsul implică orice! Orice raționament, oricât de savant ar părea la prima vedere, este greșit dacă pleacă de la o premisă falsă! Premisă lor falsă spune că este că este sigur să te vaccinezi cu serurile experimentale și dacă o te injectezi cu ele îi protejezi pe cei din jurul tău de COVID19! Apropo, acum au aparut variantele COVID ALPHA, BETA, GAMMA, DELTA, etc., or să mai apară altele și, după chiar spusele lor, vaccinurile acestea nu protejează și impotriva lor!

  Nici măcar împotriva tulpinii inițiale ei nu pot să știe că te protejează și cât te protejează. Un an? Doi ani? Cât?! Dar nici nu a trecut încă un an de când au început vaccinările masive ale popuației! În acest caz cum poate cineva afirma că un vacin experimental te protejează , de exemplu un an, dacă nimeni nu a făcut testele imunologice după un an, deoarece abia au trecut vreo câteva luni de când oamenii au fost vaccinați masiv înainte să se poată face aceste teste pentru că nici măcar nu trecuse timpul necesar?!

  Mitropolitul acesta probabil își va îndemna turma să se vaccineze încontinuu cu noi și noi vaccinuri pentru fiecare din “variantele” COVID pe măsură ce apar și îi va manipula și santaja emotional pe oamenii care îl iubesc și îl ascultă mințindu-i până îi face să creadă că sunt niște criminali care își omoară aproapele dacă nu acceptă orbește să fie cobai abonați anual la orice nou vaccin experimental COVID pentru noile tulpini apărute!!! Incredibil!!!

  După părerea mea mitropolitul acesta rus, zis ortodox, și cei care îl susțin ori sunt agenți plătiți ori sunt proști de bubuie și se încred orbește în ce mint “specialiștii” plătiți și controlați de politicieni și industria farmaceutică!

  Păi în primul rând acceptând să fii cobai pentru un vaccin experimental nu este nicio garanție că îi vei proteja pe cei din jurul tău, ci mai degrabă este foarte probabil să mori sau sa devii olog pe viață împreună cu ceilalți care au acceptat să se testeze un vaccin nou experimental pe ei!

  Dacă stai să te gândești, cine știe, poate de fapt ei vor să spună că acceptând să fii cobai pentru noi vaccinuri experimentale COVID, dintr-o asemenea “dragoste de aproapele” psihopat înțeleasă și apoi murind, îi protejezi pe cei din jurul tău de virusul COVID care astfel nu mai are cum să se mai răspândească prin intermediul tău…

 6. …pai cum spuneau Sfintii Parinti: “prin ierarhi va veni caderea” sau “ierarhii vostri va vor vinde”… acum se alege grâul de neghina si in Biserica Ortodoxa, mastile cad, cozile de topor, slujitorii satanei, lupii in piei de oaie ies din “adormire”, vor arata cui slujesc ei de fapt…cernerea a inceput, coasa a intrat in brazda, pleava se va arunca in foc…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE