ACTUALITATEBill Gates solicită guvernelor să realizeze „simulări cu virusuri” pentru a fi...

Bill Gates solicită guvernelor să realizeze „simulări cu virusuri” pentru a fi pregătite de viitoare atacuri bioteroriste sau pandemii

Fondatorul Microsoft a avertizat asupra posibilelor pandemii din viitor sau atacuri bioteroriste și a îndemnat liderii mondiali să folosească „simulări cu virusuri” pentru a se pregăti de așa ceva, informează Smart Radio.

În timpul unui interviu cu președintele Comitetului de Sănătate din Marea Britanie, Jeremy Hunt, Bill Gates a sugerat că „simulările cu germeni” („Germ games”) ar putea fi folosite pentru a exersa reacția la evenimente de acest fel.

„Va costa, probabil, aproximativ un miliard de dolari pe an pentru a constitui un grup operativ la nivelul OMS, care realizează supravegherea și implementează ceea ce eu numesc «simulări cu virusuri» pentru antrenament. (…)

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ce se întâmplă dacă un bioterorist ar răspândi variola în 10 aeroporturi? Știi cum ar răspunde lumea la asta? Există epidemii cauzate în mod natural și epidemii cauzate de bioterorism, care ar putea fi chiar mult mai rele decât ceea ce am experimentat astăzi și totuși, progresele științei medicale ar trebui să ne ofere instrumente pe care le-am putea utiliza mult mai bine.

Sper că peste cinci ani voi putea scrie o carte numită Suntem pregătiți pentru următoarea pandemie, dar va fi nevoie de zeci de miliarde investite în cercetare și dezvoltare – SUA și Marea Britanie vor face parte din asta.

Este bine că o mare parte din cercetarea și dezvoltarea pe care trebuie să o facem pentru a fi pregătiți de următoarea pandemie reprezintă lucruri ca dezvoltarea de vaccinuri ieftine, fabrici mai mari, eradicarea gripei, să facem vaccinuri care se administrează printr-un mic plasture care se pune pe braț – lucruri care vor fi incredibil de benefice chiar și în anii în care nu avem pandemii”, a spus Bill Gates.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...