joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATEBill Gates anunță că pandemia va lua sfârșit în vara lui 2021....

Bill Gates anunță că pandemia va lua sfârșit în vara lui 2021. Fondatorul Microsoft este principalul finanțator al Organizației Mondiale a Sănătății

Miliardarul Bill Gates a prevăzut că revenirea la normalitate va începe în vara lui 2021 și se va încheia un an mai târziu, informeză Aleph News.

Previziunile fondatorului Microsoft au fost făcute în cadrul unei discuții cu jurnaliștii spanioli de la El Pais despre lansarea celei mai recente cărți: „Cum să eviți un dezastru climatic”.

„Până în vara anului 2021, lucrurile vor reveni la normal și, până în 2022, în țări precum Spania și Statele Unite vor putea organiza evenimente majore”, a spus el. „Vom depăși în mare măsură cele mai dramatice efecte ale pandemiei”, adaugă el.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Proiecțiile cofondatorului Microsoft sunt similare cu ale mai multor specialiști în sănătate. Întrebat pe același subiect de postul francez France Inter, epidemiologul Didier Pittet a prezis, de exemplu, pe 18 februarie, o revenire treptată la activitățile obișnuite în lunile următoare, spunând că „pandemia va lua sfârșit în vara anului 2022”.

Un IT-st, fără niciun fel de studii de specialitate în medicină, Bill Gates este, prin donații directe și controlul indirect al altor organizații, principalul finanțator al Organizației Mondiale a Sănătății.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

După releva Aleph News, Gates este primul contribuitor privat la buget cu 455 milioane dolari în 2019.Cu toate acestea, al patrulea finanțator din acest clasament (cu 389 milioane dolari în 2019) este nimeni altul decât GAVI Alliance (Alianța globală pentru vaccinuri și imunizare), o organizație internațională pentru promovarea vaccinurilor, a cărei fundație Gates este, de asemenea, principalul finanțator.

În cele din urmă, al nouălea și al zecelea cel mai mare finanțator al OMS (168 milioane dolari și, respectiv, 116 milioane dolari în 2019) sunt două organizații de caritate internaționale cu sediul în Statele Unite: Rotary International și National Philanthropic Trust. Și Fundația Bill Gates este, de asemenea, unul dintre primii finanțatori ai acestor două asociații prin donații fără taxe. Deci, dacă adăugăm principalele patru finanțări în care este implicată (și acestea nu sunt singurele), se pare că Fundația Bill Gates a devenit, de fapt, principalul finanțator al OMS, scrie Aleph News.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE