luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEBihor | Două lesbiene au pus la cale uciderea soțului uneia dintre...

Bihor | Două lesbiene au pus la cale uciderea soțului uneia dintre ele pentru a-și putea continua relația. Acestea au plătit un asasin cu 40.000 de lei pentru a-l ucide pe bărbat

Cele două femei din județul Bihor care au pus la cale uciderea soțului uneia dintre ele pentru a-și putea continua relația amoroasă au fost trimise în judecată. Procurorii l-au trimis în judecată și pe cel care l-a ucis pe bărbat, în schimbul sumei de 40.000 de lei.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că procurorii au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unei femei de 37 de ani pentru comiterea infracțiunii de violență în familie (în forma omorului calificat), a unei femei de 41 de ani pentru complicitate la violență în familie (în forma omorului calificat) și a unui bărbat de 49 de ani pentru omor calificat, scrie news.ro.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

“S-a reținut că inculpatele R.A. și V.T.K. au hotărât să ucidă victima V.I. (soțul inculpatei V.T.K și verișorul primar al inculpatei R.A.) și pe cale de consecință, au apelat la serviciile unei terțe persoane capabile să comită o astfel de faptă, sens în care inculpata R.A. l-a determinat pe inculpatul N.I. să comită fapta de omor în schimbul sumei de 40.000 de lei.

În baza înțelegerii dintre cei trei inculpați, în seara zilei de 18 decembrie 2021, în jurul orei 22.00, inculpata R.A. a ademenit victima V.I. pe un drum lăturalnic situat în apropierea localității Barantău, unde inculpatul N.I. a aplicat victimei lovituri cu un topor în zona capului și ambii inculpați N.I. și R.A. au aplicat victimei lovituri cu cuțitul în zona pieptului și abdomenului, lovituri (trei de topor și zece de cuțit) care au condus la decesul victimei. Ulterior, inculpații R.A. și N.I. au transportat cadavrul victimei cu autoturismul inculpatei R.A., pe un câmp situat în extravilanul orașului Valea lui Mihai, în apropierea unei fostei cariere de nisip, situată în zona nord-vestică a orașului, unde l-au îngropat”, se arată în comunicat.

Anchetatorii au stabilit că hotărârea de ucidere a victimei a fost luată de cele două femei cu câteva zile înainte. Procurorii au precizat că cele două aveau o relație amoroasă de trei, patru ani, iar femeia căsătorită se simțea agasată de insistențele soțului de a întreține cu acesta relații intime. Astfel, femeile au decis că soluția pentru a continua relația lor este uciderea bărbatului, au mai menționat procurorii, conform Ziarul Unirea.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

  1. Probabil ca 8000 euro e pretul pentru un ‘amator’, si politia a rezolvat cazul repede. Care e pretul pentru un ‘profesionist’ , caz in care politia nu resuseste sa gaseasca vinovatii , adica asasinul si platitorul ?

    Mai vedem cu ocazia asta ca cei din comunitatea LGBTQ nu se simt deloc vulnerabili si discriminati , asa cum pretind activistii neomarxisti , dimpotriva se ‘descurca’ destul de bine. Sau poate nu. Daca n-au avut bani pentru un ‘profesionist’ si au fost nevoite sa apeleze la un ‘amator’ inseamna ca sunt o categorie ‘vulnerabila’ si ‘discriminata’.

  2. Cu ocazia asta aflam cat mai costa un asasinat platit in Romania , cca. 8000 euro. Foarte ieftin, preturi fara concurenta in UE, probabil gasesti mai ieftin doar pe alte continente in tari subdezvoltate. Mafia italiana ar trebui sa protesteze la UE impotriva acestor preturi de dumping.
    Cand vedeam filme americane cu asasini platiti suma era parca de 1 milion de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate